Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deri Doseme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bildiginiz bi deri dosemeci var mi ? Internetten bulabilirim hatta buldum da ancak tecrubesi olan varsa, ben surdan dosettim icine etti burdan dosettim muhtesem yapti diyebilcek birileri?

ps: "doseme" de ne kadar cirkin bi kelime ya..
Mesaj tarihi:
nerde yasadigini ve nerelerin senin kapsama alaninda oldugunu soyleseydin daha cok yardimci olurduk ama,
bir arkadasima yaptirmistik, anadolu yakasinda fenerbahce stadinin migros girisinin oldugu yonden kiziltoprak yonunde ilerlerken stadi ve okulu gectikten sonra kiziltoprak isiklara gelmeden sagda bir apartmanin altinda konumlandirilmis bi dosemeci vardi...

hala varmi bilmiorum ama baya guzel is cikarmislardi.

kolay gelsin..
Mesaj tarihi:
sakın ısıtma ve soğutma olmucaksa olmasın bende e36 3,20ci var koltuk ısıtması bozuk kışın donuyorum bildiğin donuyorum hatta soğuk yüzünden sabahları kimseyi almıyorum utancımdan( kokudan ötürü motoru biraz bozuyor ) yazın zaten ayrı bir şaka sunroofu açsanda camları indirsende hikaye sırtına koltuğun izi çıkıyor
Mesaj tarihi:

aslında çok garip bir döşeme var çok hoş duruyor adını tam bilmiyorum kadife gibi birşey onu araştırabilirsin.

bu arada deride bu şekil duruyor

Mesaj tarihi:
http://otokritik.com/garaj-fotograf/1005-4-2007-Opel-Astra-16-twinport-enjoy-spor-paket.html

bu benim aracin ici, deri mi deri evet ama kisin keske olmasa dersin. yazin da guneste kalicaksa aman diyim :)
Mesaj tarihi:
kenzapın dedigi alacantra sanırım ben astramın tavanına yaptırmıstım.dösemeci olarak ta maçka artcar ı tek geçerim..şiddetle tavsiye ederim..kafanızda herhangi bi fikir yoksa bile orada edinebilrisiniz..
Mesaj tarihi:
Pasha senin döşemelerin dikişleri falan çok şık duruyor. Bende arabayı alırken 650 EUR farkla deri döşeme yapıyorlardı çok şık oluyor ama dediğin gibi kullanımı zor.
Mesaj tarihi:
Birde bizimkinin derisimidir modelimidir, bu zımbırtı takım elbisyle mermer üzerindeki kösele etkisi yapıyor her fren ve hızlanmada ayrı bir heyecan dinamik interaktif yolculuk.
  • Yeni Oluştur...