Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Netekim simetri hastalığı gibi bişey olduğundan,ve böyle bazı klasörlerin içinde saçmasapan şu şekilde gördüğümden sorayım dedim.Nedir bu neyin nesidir,neden böyle görünür?Yoksa virüsmüdür?Yarım yamalak 3 dosyanın ismi maviş maviş,gerisi normal :/
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Araçlar>Klasör Seçenekleri>Görünüm "Şifrelenmiş veya sıkıştırılmış NTFS dosyalarını farklı renkle görüntüle" Boş bırak Uygula.
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben de açıklamasını yapayım bari: o windows'un sıkı$tırılmı$ dosyalara atadığı renk. hani bazen sağ altta bi uyarı çıkar (hdd'de 200mb'tan az yer kaldığında) yer yok bla bla diye ordan menüyü izler devam edersen eski dosyaları sıkı$tırıp yer açar sıkı$an dosyalar da mavi olur gerçi elle kendin de sıkı$tırırsın sorun değil ya neyse. bi de ye$ili vardır onun. yine mavi kadar rahatsız edici bi ye$ildir kendisi. o da sağ tıkladığında çıkan menünün özellikler / geli$mi$ kısmından veriyi $ifrele tediğinde görebileceğin bi renktir. bi rivayete göre kırmızısı da vardır ama ben görmedim windows kullandığım uzun yıllar boyunca.
Öne çıkan mesajlar