Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atın yürüyüşüne bakın.insan kafayı yer ya

RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

lord_gorthaur said:
2006 E3'de söylemişlerdi, bir reportajda; atda motion capture yaptıklarını söylemişti ben şok oldum tabi, adamlar ata vericileri olan bir giysiyi nasıl geçirmişler anlayamadım, tabi bizimle dalga geçip şakasınada demiş olabilir ama baya bir gerçekci

ehem. oyunla ilgim bi yere kadar aslında ancak motion capture ile ilgili ufak b iki lakırdım var..
ata bir giysi giydirmeye gerek yok. sadece eklemler üzerine yerleştirilmiş alıcılar ve sağlamca bi koşu bandı yeterli aslında.

"baba ben de ata motion capture yaptırmak istiyorum! ihtiyacımız var vallahi" diyenleri de düşündük. kinetic impulse üzerinden bu ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. benim adımı verirseniz indirim bile yaparlar belki..

kim bilir..
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:
2006 E3'de söylemişlerdi, bir reportajda; atda motion capture yaptıklarını söylemişti ben şok oldum tabi, adamlar ata vericileri olan bir giysiyi nasıl geçirmişler anlayamadım, tabi bizimle dalga geçip şakasınada demiş olabilir ama baya bir gerçekci

lotr expansion sette rohirrimlerin ordusunu çekerken yapılanları gösteriyor bi dvd de.
ortada 4-5 at var, hepsinin üstünde sensörler var
etraf yeşil perdelerle dolu bi o yane bi bu yana kosuyorlar hareketleri de bilgisayar kaydediyor.
sonra pc ortamından animasyon olarak gerçekçi hareketler elde ediyorlar vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...