RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=N1cRyo5PyqI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 2006 E3'de söylemişlerdi, bir reportajda; atda motion capture yaptıklarını söylemişti ben şok oldum tabi, adamlar ata vericileri olan bir giysiyi nasıl geçirmişler anlayamadım, tabi bizimle dalga geçip şakasınada demiş olabilir ama baya bir gerçekci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 çıksada oynasak artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lord_gorthaur said: 2006 E3'de söylemişlerdi, bir reportajda; atda motion capture yaptıklarını söylemişti ben şok oldum tabi, adamlar ata vericileri olan bir giysiyi nasıl geçirmişler anlayamadım, tabi bizimle dalga geçip şakasınada demiş olabilir ama baya bir gerçekci ehem. oyunla ilgim bi yere kadar aslında ancak motion capture ile ilgili ufak b iki lakırdım var.. ata bir giysi giydirmeye gerek yok. sadece eklemler üzerine yerleştirilmiş alıcılar ve sağlamca bi koşu bandı yeterli aslında. "baba ben de ata motion capture yaptırmak istiyorum! ihtiyacımız var vallahi" diyenleri de düşündük. kinetic impulse üzerinden bu ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. benim adımı verirseniz indirim bile yaparlar belki.. kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 pwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oyundan çok şey bekliyoruz çok şeyde vaad ediyor.işallah patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bide giip bilmekac milyar dolar bütceli beawulfdaki atların kosusuna bakın... beawul emer, aoc sallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 olay iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 o atın yürüyebilmesi için pentium72 ye ihtiyaç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Apache said: o atın yürüyebilmesi için pentium72 ye ihtiyaç var :D kesinlikle önce bi system req. i acıklasınlar sonra ona göre alırım, Vanguard gibi patlamasin sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 valla su an dx10 kartim yok yakin gelecektede olacagini sanmiyorum, o yuzden once Warhammer i alip oynarim ne zaman system gereksinim uygun olunca o zaman AoC uda denerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 lord_gorthaur said: 2006 E3'de söylemişlerdi, bir reportajda; atda motion capture yaptıklarını söylemişti ben şok oldum tabi, adamlar ata vericileri olan bir giysiyi nasıl geçirmişler anlayamadım, tabi bizimle dalga geçip şakasınada demiş olabilir ama baya bir gerçekci lotr expansion sette rohirrimlerin ordusunu çekerken yapılanları gösteriyor bi dvd de. ortada 4-5 at var, hepsinin üstünde sensörler var etraf yeşil perdelerle dolu bi o yane bi bu yana kosuyorlar hareketleri de bilgisayar kaydediyor. sonra pc ortamından animasyon olarak gerçekçi hareketler elde ediyorlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar