ulfang Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bütün yabancı sitelere baktım, hiç bir yerde yok. eğer aranızda bırakmış olupta satmak isteyen varsa ilgileniyorum. karakter önemli değil, complete online adventures ya da total experience da olabilir. ilgilenen varsa eklesin, [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hiç kimse yok mu satan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 digital download degil mi artık bu complete adventures fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sadece north america için geçerliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ya ben tam anlamıyorum ama char arıyosun dimi sen? yani bende ankaradaki evde an empire divided var CD leri kutusu falan ama işine yaramaz sanırım, ama hesap ne durumdadır nedir hiçbir fikrim yok yıllar önce 2 ay oynadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yok yok hayır.. karakter önemli değil. dediğim gibi boş account olsa bile olur. yeter ki cdler yüklenebilir ve oyun oynanabilir durumda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sen nerde oturuyosun ben sana CD'leri kopyalar yollarım ödemeli kargoyla falan bi tek kargo parası ödersin istanbuldaysanda elden bile veririm yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 beyler kargoyu yollıcaksınız da adam accountu napıcak? cdlerle olmaz sdc account da lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 abi eger kullanilmis account istersen yane kullanilmis derken teeeeeeeeeeeeeee 3 sen eonce aldim icinde bi char war satabilirim oleee duruyo cunku benim acc passwordu bulursma yane dvdleride cekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burda satılık swg accountu ve cdleri var. station access ve elder jedi oldugu icin biraz pahalı olabilir gbi gelio ama emin degilim. iyi accounttur biliorm kendisini, mandalorian armor fln tamamlamıstı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 arkadaşlar, teşekkür ederim herkese. solaris ile hallettik işi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar