Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Footstar


Zegna

Öne çıkan mesajlar

Bu arada takımlardan biraz bahsedeyim...

Paticik FC: geçen sezonlarda yeni gelişmekte olan oyuncularla ve sırf patiden oyuncuları oynatıcaz diye büyük başarılar elde edemesede kısıtlı kadrosuyla b liginde tutunabildi hatta 2. liği kaçırdı.Bu sezon zegna revizyon yapıp pati oyuncularını TUTD takımına yolladı.Patiden olmayan çok iyi oyuncuları alarak kadrosunu güçlendirdi.Pati oyuncuları güçlendiği zaman Paticik FC formasına geri dönecek büyük ihtimal.Şuanda b ligleri arasında en sağlam kadroya sahip paticik FC...Sezonun ilk maçı RMK Istanbul ile 1-1 berabere kalması çok şaşırtıcı...RMK hernekadar güçlü bir takım olsada PFC nin yeni kadrosuna dayanamıyacağını düşünüyordum ama sanırım PFC'deki yabancı oyuncuların adaptasyonu henüz düşük olduğu için bu sonuç alındı.

TUTD: PFC bölümünde anlattım bunu işte pati oyuncularından oluşan bir takım :) Yeni başlamak isteyen herkes başvurabilir bu takıma.Tabi paticik bünyesinden olması şartıyla.İlk maçları AMC FARM takımıylaydı bu sezon.Sanırım 4-1 yenildiler...Bu sonuca çok şaşırdım.AMC FARM ın adındanda anlaşılacağı gibi forvet ve ortasaha hattı çok sağlam olmasına rağmen defans ve kalelerinde ortasaha oyuncularının oynaması sebebiyle TUTD için kolay bir maç olacak diyordum yanılmışım.

FC Noxthron: Aragorn'un yönettiği Noxthorn bu sezon süper lige çıkmayı başardı.Benim süper ligde favorimdi bu sezon.Aragorn'un iyi transfer politikası,taktik bilgisi ve oyuncularıyla olan diyalogları sayesinde kimsenin yenemiyeceğini düşünüyordum ki sezona kötü başladılar.Rize ile yaptıkları ilk maçtan 4-1 yenik ayrıldılar...Çok şaşırdım bu sonuca.Ama daha bir maç oynanması sebebiyle hala süper lig favorilerimden :)

GÖZTEPE: Benim takımım :) Oyuna geç başladığım için takım bulamadım direk kendi takımımı açayım dedim ehehe.Henüz 1. sezonumuzu tamamladık.Geçen sezon C liginde olduğumuz için pek önemli değildi.Botlarla dolu bir ligde doğal olarak 1. olup B-3 ligine yükseldik.Ligdeki takımlar belli olur olmaz herkesin gözünde b-3 liginin fasülye takımı gibi birşeydik :) Ama ben ve asistanlarım boş durmayıp sağlam transferler yaptık.Takıma uyum göstermiyenleri alır almaz geri de gönderdik.Takım forumlarında ki ruhu görseniz ne bu gaz dersiniz :) Şu an çok memnunum oyuncuların birbirleri ile olan ilişkilerinden.Hepsi aktif.

Sezonun ilk maçını Anatolia ile yaptık.Anatolia ligin favorilerindendi.Çok güçlü kadrosu vardı.Ancak sağlam taktik ve takım uyumu ile 4-1 geçtik Anatolia takımını.Geçen gün aldığım habere göre Anatolia takımı kapatma kararı almış.Haftaya olan Fenerbahçe maçınıda alırsak (ki çok zor olacağını düşünüyorum) şampiyonluğun 1 numaralı adayı olacağımızı düşünüyorum :)






İşte bu kadar.

Canım sıkıldı biraz yorum yapayım dedim.

Fazla yormayın gözlerinizi ehehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hocam devre arasında da fenerbahçe sk ya söz vermiştim ama :) bakalım gerçekten kulüple anlaşabileceksen fenerbahçenin td siyle konuşayım, adam çok ilgilenmişti çünkü. keşke baştan haberimiz olsaymış böyle arada kalmaktan nefret ediyorum :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi aslında olay şu Tutd la ilgili .. Paticik oyuncularından oluşmuyor aslında oluşamıyor çünkü Paticik oyuncuların az bi kısmını dahil edebildik takıma.. Ve açıkçası kaliteli transfer yapamadık. ve kadroda 11 tam anlamıyla ortalama bi takım b4'teyiz muhtemelen düşmeyiz diye düşünüyorum ama Dediğim gibi Yapılan transferlerin yabancı olanlarının adaptasyonu şuyu buyu derken Hazır olarak başlayamadık.

Hayırlısı diyelim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...