hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 flaş haber flaş haber :) Wendy ile Stan Ayrıldılar ...detaylar bu hizla 3-4 sene içinde cnbc-e de :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bu hafta 505-terrance and phillip behind the blow'u gösterdiler heralde ?! pek beğenmem şahsen t&p bölümlerini neyse asıl bomba haftayaa 506-Cartmanland Cartman'ın 1 milyon doları olursa napıcağını göreces nıhaıa[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: hired_gun, 29 December 2003 01:02 tarihinde demiş ki: 613 güsseldir yaaa jimmy : "thy....thyyy....thyyyyyyyyyyy....thyooou sha...shaaaa...shaaaaaaa....shalllll" ve herkesler (hemiciide üzerinen )geçer[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır eheh süper bölüm ya 3.ye izledim az önce hele en sonunda tüm ebeveynler aynı anda seksi anlatmaya başlıyorlarya düzden girip 69dan çıkıyorlar my preciousss diye dolaşan çocuk da süper :)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 lotr bolumu superdır walla artık elımde 6 seasonunda butun bolumlerı war cok rahat oldu bole cnbc yı beklemek zorunda deılım artık :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 kestiler ya inanmıyorum euaha red rocket boy red rocket !![signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 neyi kestiler[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 valla mı? ne sahnesi vardı ki[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hoş bölümdü şef gene döktürdü felsefe yaptı :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hayırrrr.. kaçırdım, south parkı beklerken stardaki korku filmine kaptırmışım olamaaaaz.. (proper condom use pc'sinde yüklüdür ve niye üzüldüğünü kendi de pek anlayamaz..)[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bi mantıklı herif yok koca ülkede.. My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ya bende zaga erken başladı diye kaçırdım ama arada baktım cinsel ders vardı kızlar korkuyodu bizimkilerden prezervatif takmıyolar diye ;) bu arada kenny niye ve ne zaman öldü?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 11 January 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 11 January 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 cok guzeldi dun. kenny ye boomerang atti kizlardan biri, o oldurdu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bnece kenny nin ölümü gayet sıadandı sırf adet yerini bulsun diye öldürdüler. nerde o eski kafasına mir uzay istasyuonu düşmeli ölümler nerde kenny nin giydiği robot elbisesinin snowspeederlar tarafından düşürülüp bombalanması aaah ah bide buna bak bumerang[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 eh zaten kenny bu sezon sonunda bir ölüyo 1 sezon boyunca geri dönmemek üzere :([signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 aşmış bi bölüm şu anki .. hele tam şu anki sahne en güldüğüm sahnelerden tüm south park episode larında[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 25 January 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 -well you may have not realised, but we have our butts where we should have out heads. -really ?[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ben assleck -zrrt zurrt ooh my son :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bölümün ismi "search for lost son" (episode 510)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar