Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park yeni bölümleriyle cnbc-e de !!!...

jankis

Öne çıkan mesajlar

hurrah!
ama şimdi bekle gecenin yarısına kadar olmuyo valla ama onlarında yapcak bişiyi yok tabe[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

Haydi yarım saat daha... Ve sonra tüm patilere hayırlı olsun ;)

Bu arada kendimden utanıyorum. Aralık ayında yeni bölümlerin geleceğini haftalar önceden biliyordum ama aralık ayında olduğumuzun yeni farkına vardım.

Bundan bir hafta öncesi kasım ayına tekabul ediyordu ama gene de eminsiniz değil mi bu gecekinin ilk bölüm olacağına?[hline]Kenderleme, 27 Kasım 2003 17:01 tarihinde demiş ki:
"adam tehlikeli yaa!"
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bölümdü ya iyi galaydı :),
cartman artık küfretmiycek diolardı ama daattı adamım gene ortalığı :),
i'm a pig lalala
güzeldi :)[hline]a.k.a wicked
Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki:
timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar..
Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !

[Bu mesaj -Legendary- tarafından 07 December 2003 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"Scott...Give me my ten dollars Scott..."
Şu ana kadar izlediğim en güzel South Park bölümlerinden biriydi. Kenny gülmekten öldü yaw[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla en baba bölüm Fellowship of the Lord of The Rings

ama hangi episode onu hatirlamiyorum..muhteşem bölümdü.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru hiç bu kadar kasmamıştı ama bu kadar büyük bi intikam da almamıştı.[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo ilerde neler var neler :) spoiler lik yapiim mi ??? kenny yine ölecek (ama nasil ,??? ) , Cartmana yediklerinden dolayi bi haller olacak ( acaba ne yiyecek ??? ) ,kafadarlar Sıradan olmayan bir havlu ile karşilaşicaklar (do you wanna get high ??) , butter bir bölümlüğüne star olacak , southpark halki Daha Farkli yemek yeme yollari keşfedecek , osama bin ladin evinizi ziyaret edecek , ve en önemlisi timmy gerçek gücünün ne olduğunu gösterecek (ttt... timmmmyyyy) daha çok şey var da siz bunnari izleyebiliceksiniz sadece 5. sezonda :P[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3
Sosyal ağlarda paylaş

onun tam adı South Park - 613 - The return of the fellowship of the ring to the two towers heheh :)

/* spoiler */
evet kenny'ye bi haller olucak.. hatta cartman'i de etkiliycek bu biraz. bendeki listeye göre kenny'yi seyretmeniz için 12 bölüm kalmış :)
bi episode'da jennifer lopez ve ben affleck'i görücez konuk sanatçı olarak. bi bölümde will smith ve bilimum zenci ünlü katılcak programa
cartman'in lunapark satın aldığı bi bölüm varki beni öldürmüştü gülmekten. episode6 - cartmanland
7. hafta elemanlar kondom kullanmayı örencek
butters: aaw, its all gueyy!..
heheh
butters'ın kendi episode olcak.
garrison değişik bi araç icat edicek. ginger'a benzeyen, ama daha farklı :)

haftaya da, bendekiler'le aynı sırada gidiyosa 'shit' lerin sayıldığı bölüm var.

sezon 5 güzel baya. ii seyirler[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 08 December 2003 23:24 tarihinde demiş ki:
ohoo ilerde neler var neler :) spoiler lik yapiim mi ??? kenny yine ölecek (ama nasil ,??? ) , Cartmana yediklerinden dolayi bi haller olacak ( acaba ne yiyecek ??? ) ,kafadarlar Sıradan olmayan bir havlu ile karşilaşicaklar (do you wanna get high ??) , butter bir bölümlüğüne star olacak , southpark halki Daha Farkli yemek yeme yollari keşfedecek , osama bin ladin evinizi ziyaret edecek , ve en önemlisi timmy gerçek gücünün ne olduğunu gösterecek (ttt... timmmmyyyy) daha çok şey var da siz bunnari izleyebiliceksiniz sadece 5. sezonda :P[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3

istersem şimdi izlerim alla alla bizdede internet var heralde.
indirmesi ne kadar zor olabilirki?
hoşuma giden bölümleri hemen indiriyom zaten.[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

/* spoiler */
ben zaten biyeri yanlış söylemişim, how to eat with yout butt'da jennifer lopez yok, ben affleck var sadece. lopez 7. sezonda Fat Butt and Pancake Head de vardı.
evet kenny sezon 6'nın son bölümünde ressurect oluyomuş unutmuşum, 6-17 red sleigh down, kenny returns olarak da geçiyo galiba. bölümün sonunda 3ü dururken kenny geliyo "hey guys" diyo okdaar yani kimse şaşırmıyo falan hehe.
*havasını atar*

proper condom use'da pek bişey yoktu yanlış hatırlamıyosam da 504 - Super Best Friends 'de hz.Muhammed var mesela, 411 - Probably'da da 'god' resmedilmişti, bunlar da bi kesimin tepkisini gayet çekebilcek bölümler aslında. ama 411 yayınlandıysa 504 de yayınlanır tabi.
[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Sosyal ağlarda paylaş

411 yayınlandığı için cnbc-e kapatılmıştı hatırlıyosanız ..
504'ün yayınlanacağını hiç sanmıyorum ama proper condom use'dan bişiycikler olmaz
açık saçık sadece
diğeri tanrıyı falan resmetmesi eh hadi bi yere kadar[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...