Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Tartışmayı seviyesizleştirmeden sürdürün lütfen. Koskoca bir Patch başlığını kapatmak istemiyoruz. Hakaret yok, aşağılama yok, flame yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Flamingin kralini burda alan yetkilisi yapiyor. Yok tartismalara tarafsiz yaklasilamiyorsa yetkili olarak degil uye olarak yazilsin. Sikayetleri yaptik zaten ama ondan yuz bulan armorysiz bassist ve 1400 ratingli gonullerin 1950'si iyice sacmalamaya basladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Yok gerçekkten ben sadece öğrenmek istiyorum nasıl kestiğini 15 saniyede. 106 dps dagger mh, 103 dps dagger offhand de var. Expose armor atınca, slice and dice herşeyi açıyorum yine de 15 saniye de beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Armorysi olanlar beceremez hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bütün haftasonu mutilate pvp yapmasam mutilate übermiş diyip talent değişirdim çok güzel anlatmıs arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sadece uyarmak istedim, genel anlamda, tartışın ama seviyeyi bozmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 numberten sen dunemaulda oynamışmıydın hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Evet 2 yıl oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Wissy , wispy lütfen yapmayın arkadaşlar hakikaten uzatmaya gerek yok, şansa kemiştir işte 1 kere neden daha büyütüyosunuzki bende bala 0.5 saniyede warlock kestim alla alla nie kastırıosunuzki bu kadar 1 kere olmuş bişeyi adam anlatmış işte armory link istemeler 5-6 sayfa gereksiz birakın gitsin işte illa her ettiğimiz laf için armory link mi koycaz =) /sevgiler saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 0.5 sn? hehe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 SS & armory or it didn't happen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hehe ewt sadece stormstrike'a bastım sonra adam yoktu :P http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kul+Tiras&n=Raulima resto spec im ama =) sadece ay da 1 kere flan enhancement specliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Algida secicilik bu olsa gerek.. Her laf icin degil. Ama israrla `30 resille 1950 yaptik. 2k Ap Mutilate Rogue ile Full PVP Gear Priesti 15 saniyede kestim.` muhabbeti yaparsaniz. Yok yapamazsiniz dedigimizde de israr ederseniz evet SS/Armory istenir. Bu boyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Eline geçeni bilmek istiyorum ve bu olayı senin dışında bunda 10 gün sonra kaç kişinin hatırlıyacagını.. okudum bu arada butun yazıyı aradan seçmece yapıp hızlı hızlı geçmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Insanlarin yanlis bilgilendirilmesini engelledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 evet son iki günde 3495834589 kişi 2k mutiliate li rogue hayalları kurup rogue rerolllamaktan kurtuldu sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Algida secicilik degilmis olay. Algi kitligiymis. Bana bunu ogrettin Paticik bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 2k ap ile mutilate 15 saniyede 400 resiliancelı shadow pri kestim diyen yerine armory/ss isteyen adama cıkısmakta güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 armory istemek bişey adam vermiyosa peki diyip gitmek yerine "armory armroy noob yalancı" diye harasslamak başka şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Edit: Uzatmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sen peki diyip gittin mi Cuce `Genc Dotacilar Rahatsiz` topicinde? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Beyler, konuyu IYICE dağıtmaya başladınız. Konuyu kilitleyip kalp kırmak veya herhangi bir yaptırım uygulamak istemiyoruz lütfen. Ne alakası var World of Warcraft Patch 2.3.2 başlığında, "Genç Dotacı Sendikası"nın allah aşkına ya. Tekrar söylüyorum, uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Alakayi gorebilirsin `pwed` bilmemne mesajlarina yogunlasarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 -Wissy said: Sen peki diyip gittin mi Cuce `Genc Dotacilar Rahatsiz` topicinde? LOL Ne alakası var? Biri inatla, yapılması karşısındaki oyuncunun el göz kordinasyonu varsa imkansız olan birşeyi doğrulamaya çalışıyor, başaramıyorsa armory istenir tabi. -Nasıl yapıyorsun? -İşte siz bilmiyorsunuz. -Armory. -Sildim/Yeni kurdum/Arkadaşa rating kasıyorum vs. Sorsan herkes gladyatör zaten. Theorycraft olarak yazın hadi. Ona da razıyız. Evet 'armory armory' diye sürekli harrasslamak da hoş değil bilmem kaç sayfa önce dediğim, sanki aksini söylemişçesine modtan laf yediğimiz gibi. Edit: Diyalog örneğini birine köstek olsun diye vermedim. İnsanlar sıkıyor, armory istemek bazen farz oluyok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 you iz boring :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar