Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RD Ram

toggie

Öne çıkan mesajlar

Kullandıgım pc sadece rd ram destekliyor. 2x256 var su anda. 256 daha ekleyecem yanına. pahalı oldugu için 2x256 daha alamıyorum, tek 256 alıcam. ucuza buldum güzel 45 liraya 2. el.

benimkinin markası samsung pc800 400mhz, alıcagım oem pc800. bir sorun yaratmaz herelde. bi de bişey okudum simdi internette, anakartın chipseti i850 ise çifter çifter takılmalı falan diyor.
aha burda http://www.bellek.gen.tr/rdram.php
ne sacma sey yahu. 2x256 nın yanına tek 256 taksam ne olur ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Rd Ramler yapıları gereği çift olarak çalışırlar.Tek alırsan büyük ihtimalle çalışmaz.Anakartının markası modeli nedir bu arada ?
Ben 2 sene boyunca Asus P4T 533-C anakart kullandım.O kartta tek rd ram çalışmıyordu.Hatta boş slotlara sonlandırıcı takılıyordu.

Bu arada ek bilgi olarak rd ramler 1999 yılında piyasaya çıktığı zaman 800 mhz ye ulaşabiliyordu.Hatta sonradan 1066 mhz modelleri çıktı.DDR2 ramlerin daha geçtiğimiz senelerde bu hızlara ulaştığını gördük. Kral ramlerdir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

kral oldukları belli canım dandik bilgisayarımda wow oynuyorum ve çok büyük ölçüde kurtardı beni.
tek calısmıyormus evet, ben de gittim 2 tane 128 aldım. baya rahatladım valla oh be. yeni pc alana kadar cok güzel idare ederim artık bunlarla :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...