Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aklıma geldi esaretin bedelinde brooks amcamızın ölümü de çok koyar bana.klasik sayılabilir ama öncesi ve ölüm anına gelişi çok etkileyicidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 en özgün doğum sahnesi de Big Fish'tekidir diyip konuya farklı bir kimlik kazandıralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Kiss of Death filminde Nicolas Cage'nin eldivenlerini giyip gangsta rap eşliğinde otoparkçıyı öldürmesidir ayrıca. Kurtlar Vadisi de bir bölümünde bu filme crossover yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Kurtlar vadisi : "Ben racon kesmiyorum kafa kesiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 saw4 te makinaya baglı sacı yolunan kız oraya kadar izledim sonra bıraktım isnan filmi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 saw serisindeki tüm ölüm sahneleri neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Apache said: saw4 te makinaya baglı sacı yolunan kız oraya kadar izledim sonra bıraktım isnan filmi degil Cintonik said: saw serisindeki tüm ölüm sahneleri neredeyse. denmiş ama SturmVogel said: Hani işkence filmlerinden falan kastettiğim anlaşılmasın. (Onları saymıyoruz) şeklinde de demişler vakti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Se7en'da John doe nun kendi günahının bedelini ödettirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aaa şiddetle kınıyorum kimse gri gandalfın moria madenlerindeki ölümünü bahsetmemiş(gerçi sonra res atıp buffladılar ama neyse :P) sonra titanic filminde leonardonun ölümü leona + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar