ulfang Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 fotoşap lipo lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ulfang gizle onu yaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 böylesini gizleyecek spoiler keşfedilmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Doruk seninki çok güzel olmuş biraz anlatırmısın nasıl yaptığını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 prondir said: Doruk seninki çok güzel olmuş biraz anlatırmısın nasıl yaptığını ? saol, ne yaptığımı tam hatırlamıyorum sanırım brush tool ile pürüzsüz bir cilt yarattım sorunlu yerlerde, kırışıklıkları falan yok ettim önce, kaşı gözü falan düzelttim azıcık başka tool lar ile, sonrası renk ayarlamaları falan.. ekstra bişi hatırlamıyorum. edit: dudak-diş ve göz rengiyle de oynamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar