Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bize katılmak istermisiniz? ULTIMATR bünyesinde yazı yazabilecek, araştırma yapabilecek kişiler aranmaktadır. Eğer ben bu oyunu sewiyorum ve yazı da yazabilirim diyorsanız; hodrimeydan. [email protected] adresine mail atarak iletişime geçelim. Sitede böyle bir yazı var hala devam ediyomu?? Eski gibi geldi de gözüme biraz..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eski meski ama yazara her zaman ihtiyac vardir. simdiki yazarlarin da siteyi bayagidir update etmedigini goze alirsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 aslinda yazar var,yazi da var ama siteyi update edicek insan yok sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 evet, ben bir dönem bazı yazılar için kediye ulaşmaya çalıştım, ama başaramadım. keşke siteyi güncelleyebilme olanağımız olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar