nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Evet arkadaşlar masaüstü pcmden arkadaşın laptopuna bilgi aktarmalıyım. Nasıl yapılır? Şimdiden teşekkürler PS: DVD yazmak için bu, benim makine yazmıyo dolayısıyla yazdır at demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 once etraf arasıtrılır 2 tarafı da usb olan kablo bulunur biri senin bilgisayara diğeri arkdasının bilgisayara takılır , veri alışverişi gercekleşir.Evde kablo bulunmazsa ,bilgisayarcının yolu tutulur,Kablo satın alınır.Yukarıda yazılan yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Peki bir sorum daha var. My computer'a girince nasıl gözükür orada laptop? Ve laptop o sırada açık olmalı mı? Yani harici hard disk olarak mı gözükür yoksa cep telefonu bağladığında gözükeceği gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ayrı disk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Tamam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Firewire kablosuyla bağlasak fark eder mi? Algılar mı yine? Ya da şey yapsam, ethernet kablosuyla bağlasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Firewirela da ethernetle de bağladım bilgisayarları ama ne yapacağımı bilemediğimden birşey yapamadım. Nasıl dosya yollanır acil biri açıklasın o yollarla lütfen.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 heh.. Ethernet karti ile bagladiysan, ikinci bir ethernet karti gerekir ayni anda nete de baglanabilmek için, aksi halde. Direk my networks'e gir. Vista'da da xp'de de boyle galiba, ev agi kur diye bişi olmasi lazim kur onu, daha sonra my networks den diger bilgisayara ulasabilirsin.. Bir de network ozelliklerinden file sharing'i eklemeyi unutma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ethernet kartı falan yok, ethernet kablosunun bi ucunu kendi pcmin diğerini de laptopun ethernet girişlerine bağladım. Şimdi tam olarak ne yapmalıyım detaylı anlatabilirsen çooook sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 o normal ethernet kablosuysa olmaz, cross olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 O ne ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 1 ile 3 2 ile 6 nın yerleri değiştirilir tabi 1 turuncu :D ethernet kablo alırken crossover ethernet kablosu istemelisin abi olay bu http://www.makeitsimple.com/how-to/dyi_crossover.htm edit:düzeltmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 sormayı unuttum modemin ethernet ve routerlı falan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Yahu ben noobum bu konuda modemi karıştırmadım, asrı bi ethernet kablom var dirk iki bilgisayarı bağladım :D İki ucu da geniş usb kablo bulsam bitecek olay da bendekilerin hep bi ucu böyle minik :D PS: Yazımın kusuruna bakmyn klavyem bozuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 abi xp'nin bileşenlerinin sirasini bilemicem, vista'dan yaziyorum simdi direk, sag altta bulunan network zimbirtisi sag tus yapip connect to a network dedigin zaman, direk bir baglanti varsa gosterir hemen, cift tiklar girersin... Control Panel> Network and Sharing Center> Connect to a network de kullanilabilir... Xp'de hatirladigim kadari ile.. Control Panel> Network and Sharing Center> Create a home network gibi bişi idi.. Sol'da ki menude beliriyordu.. Ama xp baglamayali uzun oldu anca bu kadar hatirlayabildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Önemli değil, yine de teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar