Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Nintendo DS classic R4 card(bütün içeriği ile) 512mb micro sd hafıza kartı( nds oyunlarına yetiyorda artıyor bile =) R4 card ile uyumlu oyunlar, oyunlar.. Şarj aleti cihaz iyi durumda kullanıma bağlı çizikleri oldukça az. Daha sonra fotoğrafta eklerim. fiyat= 250ytl (pazarlık payı var) duruma göre psp ile takas edebilirim. mail: [email protected] Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 uppie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 up up yu-gi-oh oynamaktan finallere çalışamıyorum acil satmam lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 170 oldu. bikaç gün içinde satılmazsa vazgeçicem satmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 250 pahalıydı 170 uygundur alın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bebn böle bişe alacam da.. sen bir hangi il onu söle. 2.si nasıl bi alet hiç bi fikrim yok.. ama düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 gba oynadıysan oyunları grafiksel ve içerik olarak ondan daha kaliteli ve dokunmatik ekranıyla oyunlarda daha önce yaşamadığın farklı bir oyun zevki sunuyor.(nintendo reklamı gibi oldu). yer balıkesir ama 1 ay sonra gibi istanbulda olucam. onun dışında ç.kalede de elden verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yok tmm ankara'dayım ben kargo da sorun diilde. link atabilir misin nasıl bişey içinde kaç oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pm attım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hala satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar