komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Baliklari kesipmi yoksa direkmi satmak mantikli, 1 vendor x para veriyorsa hepsi ayni parayi verir dimi? kestigim baliklari pisirdim saticak biyer bulamadim:( bu osi baska bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Her vendor aynı parayı vermez , çünkü daha önce senden başka biri gidip o vendora balık sattıysa , sen daha düşük fiyata satarsın , mesela 2 kere 500 tane balığı 2gp den sattıysan bir sonrakine 1 gp den satabilirsin , arz talep olayı.. Balıkları nasıl satacağın konusuna gelince fisher charım yok ama bildiğim kadarıyla kesip satmak daha çok para kazandırır.. Birde , ben şimdi cooking kasıyorum mesela butcher dan ribs alıp pişirip satıyorum , pişirip satmak oldukça karlı , ama pişmiş balığı nereye satacağın konusunda bir fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 tesekkur ederim aklima biseyler takildikca rahatsiz ederim sizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 balıgı pişirip satmak fishing in olayıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Jedi said: balıgı pişirip satmak fishing in olayıdırhic biyer almiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Sonunda 80 i gectim ama fishing net bulamiyorum simdide akvaryum fishing net aldim ama oda sadece iskelet balik cikariyor paralar bosuna gitti help me pls:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 nerdesin sen eu da mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bende fishing net vardı sanırım msnden ulaş vereyim sana gerçi oyuna giremiyorum nedense connectingde kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 @Anason Europa dayim ama dogrumu yaptim bilmiyorum cok kalabalik degil gibi server Atlantic pingden tirsiyorum.. @Sethlor baba hep mesgulsun ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eu'nun müdürü sethlor, o yardım etsin sana :).atl ye gelirsen yardımcı olurum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Niye atlye gelip yazık etsin kendine mehter marşı modunda dolansın :) Şaka bi yana Atlnin ortamı hiçbir serverda yok ama ping işi bzouyo hala bi ayar yapamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar