Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bira ile yapılan güzel karışımlar bilenler bi buraya yazıversin

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

yaw fizban sigara külüde yenirmi diosunda bak ne dicem sana
okuldan her çıkışımda bir kahvenin önünden geçiorum arkadaşla .arkadaşın bir akrabasıda içerde.adam müthiş sigracı
adam sarıyo tütünü tamamını içio ardından kül tablasında o sigara küllerine toz haline getiriyo ardından onları yemeye başlaıyo kuru kuru ehuehe çok ciddiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Justin, 14 Mart 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 14 Mart 2003 21:41 tarihinde demiş ki:
130714 üncü post[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki:
Bikini-Tanga

ne alaka?[hline]cRn

kel alaka..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

krizdeki bi ülke insanı külü de biraya katar. kağıdını da (sigaranın) sobada yakmaya çalışır.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Olacağımız zaman senle birlikte
Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak?
Ulaşmak istesem sana
Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Sosyal ağlarda paylaş

Viski sux...
Biraya kucuklimonlar olur Turkcesini bilmiyorum onu sIkIp koyarlar tadida guzel olur
En guzel ickilerden biri:
Buz(bayaa miktarda),Nane yapraklari,tequila,triple sec bunlari mixera at off super olur..[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

bence 1 tekila bardağını yarısını tekila ile yarısınıda kaola (nası yazılıyodu hatırlamıyorum ama barmene tekila kaola dersen yapar hemen) koyup 2 tane içiyorsun ve daatmaya hazırlanıyorsun + tadıda çok güzel oluyor isteğe göre bi süre sonra bira cilası yapılabilinir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...