doli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=j-uM6oDkw8c Dissection ı tavsiye ederim tek dinlediğim black metal grubu sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 olm neler dinliyosunuz yeaaaa, heyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi burzumun entresan olan kismi muzugi deil hikayesi adam produktor olduruyo bi tane sonra hapse giriyo hapiste her aleti kendi calip mixliyo muzige devam ediyo felan veil vikernes mi ne entresan bi adam nazi denebilir mi bilmiyorumda asiri irkci ari irk taraftari ve pagan kendisi yane norse tanrilarina inaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Emaleth said: Laraken said: black çi black çiyi kesiyorsa felsefeni yiyim lan senin. black metal bu değil. hiç bu olmadı. varg kişisi mayhem'in beyni ve o dönem mafya halini almış olan norveç black metal camiasının lordu euronymous'u 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü. 3 sebep gösterir o dönemleri (1990ların başı, eheh, siz şeye şey derken) yakinen takip edenler: 1) para mevzusu: varg'ın mayhem'in sahibi olduğu adını hatırlamadığım plak şirketine borcu vardır. olaylar gelişir. 2) güç mevzusu: varg euronymous'un yerinde gözü vardır, olaylar gelişir. 3) karı mevzusu: euronymous varg'ın yavuklusuna çakmıştır, olaylar gelişir. bu ihtimallerden en geçerli olanın 3. olduğuna karar verilmişti o dönemde. o zamandan beri black metalin içine eser miktarda da olsa lavukluk karıştığını düşünür uzak dururum. Euronymous'un bir arkadaşıyla tanışmıştım ki kendi beyanına göre 2. seçenekmiş sebep. Geç olsa da konuyu görünce yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi savunmasida superdir ama vargin ben oldurmeye gitmedim oldurmeye gitsem cep cakisini kafasina beynine mi saplarim palayla bazukayla giderim dmeisti bide bu gerizekali izinle hapisten cikip(iskandinav ulkeleri bole serbest izina liyosun felan 1 gunluk) araba bagaji kalasnikoflarla dolu iken felan rus sinirinda yakalanmistir lavuktur yane evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 vay anasini zenci gangst alemlerinden betermis bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 blackçi blackçi'yi kesmiyor işte, poser blackçiyi kesiyor. ehehe ben bilmem anlamam işim olmaz ama öyle yani adam prensipli felan aslında dsfd okuyun adamın hayatını hikayesini falan, roman okur gibi adeta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 BonePART said: bide bu gerizekali izinle hapisten cikip(iskandinav ulkeleri bole serbest izina liyosun felan 1 gunluk) araba bagaji kalasnikoflarla dolu iken felan rus sinirinda yakalanmistir lavuktur yane evet (tu) on numara hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar