toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Jewelcrafterlar ve enchanterlarda goruyorum genelde. Whisper atıyosun adama !gem red, !enchant mongoose falan gibi. Ne var ne yok goruyosun. O addonun adını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 kimse mi bilmiyor yahu, cok kullanılan bir addon halbuki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ben biliyorum da nasıl yapıldıını bilmiorum. ayrıca addon diil de macro olduunu biliyorum onun. öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 google ftw Enchantlist bir de craftlist varmış bunu bütün professionlar için yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 gemlist varmıs sırf jc için olan onu yukledim eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ha bi de yeni konu acmadan seyi sorayım, ace2 addonlarını duzenlemek için minimapin orda "Addon Preferences" diye bi buton vardı. Onu kaldırdım ben simdi geri getiremiyorum ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 format ftw! sadf butun ace leri sil tekrar indir ama o zaman da ayarların gider :) yada wtf yi sil (addon kısmını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 wtf yi silersem ayarlar gider diye biliyorum. ayrıca ayarlar gitmeden nasıl geri getiricem, onu minimapten kaldırmak da bir ayar sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 toggie acein bi komutu olmali /ace /aceoptions gibi bisidir acein sitesinden bakabilirisn ya da /ace dene genelde yazar komutlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bone senin dediğin komutlar ile preferences denen pencereye ulasamıyorum abi. cartographer ile birlikte geliyomus sanırım o dediğim şey. onun wtf dosyalarını silip tekrar giricem bakalım olacak mı. yine de saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 craftlist2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 onu halletmiştim zaten, saol :) rock'mış bu arada dediğin addon preferences zımbırtısının adı. /rock yazınca cıkıyor. bazı ace addonları ile birlikte geliyor, cartographer, pitbull gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar