zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bir kaç ay önce Kriz diye bir turk oyunu çıkçaktı ne oldu ona?[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 krize girdi *! gm topuk *[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hala yapılıo daha war ona herhalde yeni bi karakter filan yaptılar 20 30 gün önce herhalde hala devam edio yapımı[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 internet sitesi falan varmı[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 www.kriz-online.net[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Pusu vardı ona ne oldu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 onunda sitesini güncelledilerdi geçen yılın 31 inde mi ne bi dergi röportaj yapmış ama bişi yazmıo sitesinde ne zaman cıktı filan die[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ben umudu kestim onlardan ya. pusu için yoğurt teknoloji grubu da devreye girmişti ama böyle devam ederse ohhhoooo. kabus22 yeni umudumuz.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Sitesinden bedava olarak dağıtılacaktı galiba değil mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Öne çıkan mesajlar