Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Benim bildiğim banka kartı olmaz. Hem olsa bile güvenli değil. Neden gidip sanal kart açtırmıosunuz. Çok kolay ve büyük rahatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sanal kart için acc management bolumunde hangi kartı seçıoz ordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Baggio said: Banka hesabin varsa Visa Electron da geciyor WoW'da, bildigin ATM karti yani. Bu bankadan bankaya değişiyor sanırım, mesela bende iş bankasının bankamatik kartı var visa electron özellikli, ondan ödeme yapamıyorum, bankadan özellikle sorarak almıştım internetten ödeme yapmak için. Hatta para çekilmeyen ilk ay için de bu kartı kullanmıştım. Daha sonraki ay para yatırmak istediğimde yatıramadım ve bankayı arayınca bana banka hesaplarından net üzerinden havale yapılamadığını söyledi call centerdekiler. Ben de visa electron özelliği ne işe yarıyor o zaman dedim bişeyler saçmaladılar kapadım sinirlenip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Dworgian said: Benim bildiğim banka kartı olmaz. Hem olsa bile güvenli değil. Neden gidip sanal kart açtırmıosunuz. Çok kolay ve büyük rahatlık kart 4'le başlıyorsa visa kart 5'le başlıyorsa mastercard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar