Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Türk guildleri kullanabilir diye paylaşayım dedim,afiyet olsun. diğer videolar içinDestination taktik videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bence müzik kullanmak yerine sesli anlatım yapın böylece yazılar ekranın yarısını kaplamamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hey gidi be az kesmedik zamanında kaelthası özlemişim. =) güzel video olmuş elinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ov, izlicem şimdi, akşama kael'thas denemesi var, güzel denk geldi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 keske youtube yerine stage6 felan kullansaydin. goruntu kalitesi inanilmaz farkediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 stage6 da yükleme sorunu yaşanmış sanırım,birde vent konuşmaları olduğundan sesli anlatım yapamadı arkadaş galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Vulcan_Lionheart said: stage6 da yükleme sorunu yaşanmış sanırım,birde vent konuşmaları olduğundan sesli anlatım yapamadı arkadaş galiba.. olm reklam kokan hareketler bunlarin hepsi.. cumle alem tabula rasa oynadigini bilio :P tebrikler kardesim bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 BLaXx said: Vulcan_Lionheart said: stage6 da yükleme sorunu yaşanmış sanırım,birde vent konuşmaları olduğundan sesli anlatım yapamadı arkadaş galiba.. olm reklam kokan hareketler bunlarin hepsi.. cumle alem tabula rasa oynadigini bilio :P tebrikler kardesim bu arada.. sen onuda oynamıyon olm lol biz en azından girebildikçe giriyorum wowa falan, dün akşam girdim oyuna millet raidde çıktım tabula rasaya bi baktım gene yoktun (:P) sağol kanka bu arada bizim guild baya aşama kaydetti illidan kescez yakında heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kisisel konulara girmeyelim, reklama devam.. destination 4 life heeyoooo vaaayyyssss!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Cuma sınavlarım bitiyo charımı açtıracam. Ogrimarda Tosunpasa yı görünce tezahürat edin :). (eski nick Arma). Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim. Quelina ya + rep basıyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 MasterHapLo said: bu arada drekedog un son videosundaki sarkilarin aynisini kullanmisin galiba :) valla bu video yu rouse arkadaşımız yaptı bilmiyorum orasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drerd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sağ tarafta area kesmek daha kolay first target staff gerisi area faz 3'e 20 saniye kala hersey tertemiz yanlış yönlendirmeyin guildleri :)-D genede güzel çalışma tebrikler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 şarkıları bi yazabilirmisin kullandığın özellikle sondaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 taktik maktik sux... allah ne werdiyse vur kesersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kitana said: şarkıları bi yazabilirmisin kullandığın özellikle sondaki videoyu ben hazırlamadım ama hazırlayan arkadaşa sorar yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Zergling said: taktik maktik sux... allah ne werdiyse vur kesersin :) keşke o kadar kolay olsaydı heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar