Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 <^^SaHiN_FiRaRjughdA^^> selam <^^SaHiN_FiRaRjughdA^^> naber <^^SaHiN_FiRaRjughdA^^> merhaba abla sen uzun dönem arkadaşlık istiyorsun yanı sonu evlilik ama ben şu an evlilik düşünmüyorum ama askerliği uzun dönem yaptım 18 ay anam ağladı sen ağlarmısın benim için afyonun nesi meşhur kaymağı galiba kaymakçımı baban senin manavgatında şelalesi meşhur konyaya gittinmi hiç ben hiç giresunu görmedim ama balayımı dubaide yapmak istiyorum haftaya düğün var ama gelin yok mustafa sandalın son kasedide güzel interde emre son bune ya <^^SaHiN_FiRaRjughdA^^> normalde cevap vermiyorsun acayip birşey göndereyim dedim kafanı karıştırıp tanışmak istedim <^^SaHiN_FiRaRjughdA^^> ben erol <^^SaHiN_FiRaRjughdA^^> nasılsın çılgınsın kanka said: adana celal helal yarıldımm...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 24 January 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 huzuhuauhzhuauhuhz ner lan buy bole yaaaa[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Harbi Ha Bunlar Ne Zuhauhauhhauahu :-p[signature][hline]Ultima Online Her Sey Offlineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 [19:14] a [19:14] b [19:15] neo [19:15] nası yani?? [19:15] yani seni sewiyotum [19:15] diyorum [19:15] anşladın mı [19:15] simdi [19:15] diyeceksin je alaka bende sana diyecemki [19:15] maksat laf olsun muhabbet olsun [19:15] :Ç= [19:16] ok said: az önce oldu....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar