Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sabotaj etmem lazım (dota)

NuKe

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar belki konuyu saçma bulcaksınız ama yardıma ihtiyacım var. ev arkadaşım dota denen illete kaptırdı ve abartısız gününün yüzde doksanını internetten dota oynayarak harcıyor. Hatta şu anda bile içerde sabahtan beri bir poğça dışında bişe yemedi dota "atıyor". dersleri de g.te gelcek zaten finalleri yaklaşıyor. şimdi bu arkadaşı kurtarmak adına sizden yardım istiyorum. bilgisayarına öyle bişi yapmam lazım ki warcraft'ı silip geri yüklese bile oyunu açamamasını sağlamam lazım. o olmuyorsa bile en azından internetten oynamasını engellemem de yeter (internet bağlantısını bozmadan tabi (:D ) söylememe gerek yok belki ama söylememde fayda var; bilgisayarına birisinin müdahele ettiğini anlamaması şart.

şimdiye kadar aklıma gelenleri yaptım ama kafi olmadı. oyunun içindeki herhangi bir .dll dosyasını notepadle deiştirdim. oyunu sildi geri yükledi. firewall'dan .exe dosyasını engelledim. nerden öğrendiyse artık oyuna girerken direk firewall u kapatıyo. arkadaş bilgisayardan çok anlayan birisi değil.

diyorum ki acaba registryden bişiler deiştirsem işe yarar mı ama registry den de anlamıyorum pek :P

geyiğine yada macera amaçlı açmadım konuyu. harbiden yardım lazım. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

edit:imla
Sosyal ağlarda paylaş

Evde yokken accountuyla oyunlara gir, oyun başlar başlamaz çık banliste alsınlar.
1 2 hafta tekrarlarsan hiçbir oyuna giremez, pes edip bırakır.
Ya da çaktırmadan modemin fişini çekersen aynı şekilde quiter damgası yiyip oyunlara alınmaz. sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

ekmek fikrin için sağol ama inan bana bir işe yaramaz. gider yeni acc alır yada adminlerle konuşur halleder bi şekilde. bi de anlar başkasının oynadığını. zaten bu dediğini 1-2 hafta yapmam imkansız adam sürekli evde :D
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
wepla dan oynuyosa accountunda girip modlardan birine cok agır kufur et :D banlarlar bi daha da acc alana kadar en az 1 hafta bekliyo (baska cep telefonu gerek filan)

maalesef wepladan başka oynadığı bi server daha var ve adminleriyle arası iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya açıkçası acc iptal ettirme işine bulaşmak istemiyorum :) hem anlayabilir benim yaptığımı hem de acc şifresini öğrenmekle uğraşmak istemiorum keylogger falan uzun iş. gider okuldan girer ordan halleder zaten acc i silinse bile. o kadarını akıl eder büyük ihtimal :(
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:
paticik serverlarını öv, burada oynamasını sağla.

HIRSLI arkadaşlarla oynarsa zaten oyundan soğur, bırakır oyunu =

hırslı mı? abi adama dotayı ben öğrettim benim gibi 10 tanesini elinin tersiyle iter şu anda. piskopata bağladı. zaten oynadığı serverlarda da yeterince iyi adam var :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...