Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi A6 ya 2008 makyajı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence (paramecium kızıcak emme) audi'ye vericeğim parayı bmw'e veririm daha iyi. Nedenmi? Bizde şu an 5 serisi var ve bence hem sportif hem beyfendi arabası olarak duruyo bana audi a6 a8 falan çok kaba geliyo açıkçası hele önden görünüşü bilmiyorum mesela ben ortada olsam soldan 2008 5 serisi geçse sağdanda a6 geçse bmw'e ağzımın suyu akar açıkçası
Mesaj tarihi:
BMW nin son 5 serisi ve 3 sedan kasası tam bir deneme tahtası. BMW çizgisini bir anda değiştiriverdi. Özellikle 5 ilk çıktığı zaman için çok marjinaldi. Bende hiç sevmemiştim, şimdi gözüm alıştı diye hoşuma gidiyor. Ama bence BMW ye yakışmayan uçuk bir tasarımdı...

Yeni 3 coupede hatlar daha sakin, daha ağırbaşlı. Yeni 5 ve 7 de öyle olacak. BMW şuanki 5 te yaptığı gibi radikal bi değişim yapmayacak yani, akıllandılar =)

Ben tasarım olarak güncel A6 yı BMW 5 e tercih ederim. Ama alacak olsam BMW yi alırım :D Eniştemde A6 var 4.2 FSI quattro s-line. S-line ından mıdır bilmem ama ben ömrümde bu kadar konforsuz bir süspansiyon hatırlamıyorum...
Mesaj tarihi:
bence yanılıyorsun eski 5 serisi bence çok kabaydı bödös bi arabaydı fakat şimdiki 5(2008) serisi bence çok hoş kaput üzerindeki kemikli yapı ön far dizaynı tepe üstündeki küçük köpekbalığı sırtı arka ledli çizgi çizgi farklar çok hoş bence hayalet'i andırıyo geceleri
Mesaj tarihi:
MrMarv'ın kastettiği tasarımın alman çizgilerinden uzak oluşu sanırım. 5 serisi ilk çıktığında neredeyse herkeste hayal kırıklığı yarattı çünkü çekik far ve stop grubu tasarımı japon arabalarını andırıyordu. BMW'den uzun yıllardır alıştığımız şıklıkta bi tasarım bekliyorduk yeni modeller için. 3 serisi ise arka tasarımda gerçekten yetersiz kaldı.
Mesaj tarihi:
Arden said:
bence yanılıyorsun eski 5 serisi bence çok kabaydı bödös bi arabaydı fakat şimdiki 5(2008) serisi bence çok hoş kaput üzerindeki kemikli yapı ön far dizaynı tepe üstündeki küçük köpekbalığı sırtı arka ledli çizgi çizgi farklar çok hoş bence hayalet'i andırıyo geceleri

Eh işte renk zevk meselesi...

Tuttu ama sonuç olarak, çıktığı sene yılın arabası seçildi, eşşek gibi sattı falan...
Mesaj tarihi:
şu an bende var 5.20d(2008) ve çok memnunum. Göze hitab ediyo babam kullandıında beyfendi arabası ben kullandıımda eşşek sıpası arabası olabiliyo araba, ayrıca 2008'deki arka ledli farklar geceleri çok hoş duruyo vs. ben eski 5'leri sevmiorum ama bu son 5 serisi gerçekten çok hoş

Ama tabiki dediğin gibi renk zevk vs. meselesi (:D
  • Yeni Oluştur...