Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi A6 ya 2008 makyajı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hem bmw hem audi deki yeni dizaynlarda su farlara kas goz yapma manyakliginin sebebini bir anlasam basim arsa erecek zaten. arka stoplari makyajlamayi anliyorum da su far uzerine ya da altina kas benzeri cizgi cekmeyi bir turlu anlamiyorum. zaten onden durusu ile kult olmus markalar bunlar, bir rimel cekmedikleri kaldi arabanin gozune.
Mesaj tarihi:
Selam,

Namessar'a katılıyorum. Ayrıca mevcut modelin arka tasarımı daha güzeldi. En azından sınıflar arasında ufak farklılıklar vardı. Şimdi 1:1.2 ölçekde büyütülmüş gibi olacak A4'e oranla :

Saygılar.
Mesaj tarihi:
eskiden (ki eski dediğim bundan 5-6 sene öncesine kadar), markaların modelleri arasında bariz farklar olurdu. Şimdi ise her markada bütün modellerini birbirine benzetme furyası var...

Audi'de buna fazlasıyla uymaya başladı. A3 cabrio, yeni A4, A5, A6 ve muhtemelen A8 hepsi aynı arka tasarıma sahip.

Aynı şey volvo da da bariz görünüyor. Uzaktan bir s40 ilse s80 i ayırd etmek neredeyse imkansız.

bence bu güzel birşey değil. bi adam para bayılıp a6 alıyorsa, bunun yarı fiyatına a4 alan bi adamda aynı fiyakada bi arabaya sahip olmamalı
Mesaj tarihi:

Ayni tipte arka stoplari tüm araclara yerleştirmek bence hata. Hepsi birbirine o kadar cok benziyorki.. Hele a3 cabrio nun arka stoplari icin yorum bile yapamicam..

Bmw ye bakin

1 serisi cabrio

3 serisi sedan

3 coupe

5 serisi

stoplari arasinda ne kadar benzerlik var.

Birde audi ye

a3 cabrio

a4

a5

a6da yukarda
Mesaj tarihi:
Geçenlerde yoğun trafikte ilerlemeye çalışırken gördüğüm bir A6 için kendi kendime yorum yapmıştım. Bir tek bunun arka tasarımı diğerlerinden farklı duruyor diye. Audi'nin uzunlamasına olan stop grubunu beğeniyorum bunu da öyle yapsalar ya diye düşünmüştüm ama eskisini buna tercih ederim :) Bende beğenmedim. Yeni A4'ün stopları gibi kibar olmamış. Dahası Audi'nin genel kibar görüntüsüne göre kaba kaçmış.
Mesaj tarihi:
arkası için herkes söliyeceim şeyleri sölemiş zaten:D ne diim ben şimdi burda :P güzel ama yine de...
edit : bi de şey var; bu stop ekleme olayını autobild "tahminen böyle olacak" diyerek mi yapmış yoksa audiden mi alınmış bu fotolar direkt olarak?
Mesaj tarihi:
Bu ne abi honda 1.9 dizel accord gibi. Hatta hyundai gibi. Ya bu adamlar mal mı ya.

Şunu biliyorum ki yeni tasarım piyasa sürüldüğü andan itibaren sonraki tasarım için çalışmlar başlıyor. Allahaşkına 2-3 sene buna mı kastınız ya. Bu arka stoplar nedir yahu. Tasarımcılarınız evde minesweeper falan mı oynuyor 6-7 saat. Bu ne be.
Mesaj tarihi:

prozzak bu konu sapar bak benden söylemesi :)

A5'in kambur tasarlanmış sırtı dışında tüm Audi'leri ben kibar ve efendi bulurum. He bide R8'inde zibidi görünümü olduğunu kabul edebilirim ancak RS4 lerin dahil efendi bir tarza sahip olduğunu söyleyebilirim. Sen kaba buluyorsun heralde?

Bence en kibarı :)

Mesaj tarihi:
Bu kasa a3 kibar lafim yok hatta bu jenerasyondan a4 te kibar ama bütüne baktigin zaman farlar ve kasa olarak genellikle kalin hatlar kullaniliyor( son jenerasyon kasalarda). Bu da kaba durmasina sebep oluyor fakat bu audi nin güzel olmadigi anlamina gelmez. şu örnegi yadsiyamazsin

Suandaki yeni c serisi ile eski c serisi arasindaki farki düşün.

Biri ne kadar kibardi yuvarlak farlar ve yuvarlak hatlar filan şimdiki ise daha kaba ve sert hatlara sahip fakat daha şık:)

neyse konuyu saptirmiyorum burada sana öm atiyorum.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
arkası için herkes söliyeceim şeyleri sölemiş zaten:D ne diim ben şimdi burda :P güzel ama yine de...
edit : bi de şey var; bu stop ekleme olayını autobild "tahminen böyle olacak" diyerek mi yapmış yoksa audiden mi alınmış bu fotolar direkt olarak?

autobild ilüstrasyon yapan bi dergi. tahminlerin çizimlerini çok koyarlar dergilerine. ama bu foto pek öyle ilüstrasyon gibi durmuyor. ayrıca bu arka konseptin a6 ya uygulanma olasılığı da çok yüksek bu foto gerçek olmasa bile...
Mesaj tarihi:
ha yani bu kesin değil. o zaman rahatladım, hakkaten biraz kabaydı stoplar :P
Yanlış anlama ama; edit : bi de herşeyi en ince detayıyla açıklamana gerek yok ya, bazen insanların siniri bozuluyo, zaten bilinen şeyleri anlatıyosun falan.
Mesaj tarihi:
evet bi daha kısa ve öz geçicem.

çünkü ne dediğimi anlamamışın bile, ben demişim gümüşane, sen anlamışın bi tarafım şahane :D

a6 böyle olacak nokta

diyorum o zaman
  • Yeni Oluştur...