MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 A5 teki led farlar ve arka stop grubunu audi A6 ya da uygulamışlar... ön ledler güzelde, arka bence hiç güzel olmamış. şu anki hali daha orijinal bence...
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Aka taraf uzak doğu arabalarına benzemiş,hyundai daeiwoo tarzı olmuş.Beğenmedim.
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Begenmedim suandaki a6 nin stop grubu daha güzel bence
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hem bmw hem audi deki yeni dizaynlarda su farlara kas goz yapma manyakliginin sebebini bir anlasam basim arsa erecek zaten. arka stoplari makyajlamayi anliyorum da su far uzerine ya da altina kas benzeri cizgi cekmeyi bir turlu anlamiyorum. zaten onden durusu ile kult olmus markalar bunlar, bir rimel cekmedikleri kaldi arabanin gozune.
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Selam, Namessar'a katılıyorum. Ayrıca mevcut modelin arka tasarımı daha güzeldi. En azından sınıflar arasında ufak farklılıklar vardı. Şimdi 1:1.2 ölçekde büyütülmüş gibi olacak A4'e oranla : Saygılar.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eskiden (ki eski dediğim bundan 5-6 sene öncesine kadar), markaların modelleri arasında bariz farklar olurdu. Şimdi ise her markada bütün modellerini birbirine benzetme furyası var... Audi'de buna fazlasıyla uymaya başladı. A3 cabrio, yeni A4, A5, A6 ve muhtemelen A8 hepsi aynı arka tasarıma sahip. Aynı şey volvo da da bariz görünüyor. Uzaktan bir s40 ilse s80 i ayırd etmek neredeyse imkansız. bence bu güzel birşey değil. bi adam para bayılıp a6 alıyorsa, bunun yarı fiyatına a4 alan bi adamda aynı fiyakada bi arabaya sahip olmamalı
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bu tasarımlara kim karar veriyo acaba. şurda biri çıkıpta arkası eskisinden güzel olmuş diyen çıkmadı daha :D. o karar veren nası demiş.
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Foto acisi kotu gibi. Ben begendim arabayi.
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ayni tipte arka stoplari tüm araclara yerleştirmek bence hata. Hepsi birbirine o kadar cok benziyorki.. Hele a3 cabrio nun arka stoplari icin yorum bile yapamicam.. Bmw ye bakin 1 serisi cabrio 3 serisi sedan 3 coupe 5 serisi stoplari arasinda ne kadar benzerlik var. Birde audi ye a3 cabrio a4 a5 a6da yukarda
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Geçenlerde yoğun trafikte ilerlemeye çalışırken gördüğüm bir A6 için kendi kendime yorum yapmıştım. Bir tek bunun arka tasarımı diğerlerinden farklı duruyor diye. Audi'nin uzunlamasına olan stop grubunu beğeniyorum bunu da öyle yapsalar ya diye düşünmüştüm ama eskisini buna tercih ederim :) Bende beğenmedim. Yeni A4'ün stopları gibi kibar olmamış. Dahası Audi'nin genel kibar görüntüsüne göre kaba kaçmış.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 arkası için herkes söliyeceim şeyleri sölemiş zaten:D ne diim ben şimdi burda :P güzel ama yine de... edit : bi de şey var; bu stop ekleme olayını autobild "tahminen böyle olacak" diyerek mi yapmış yoksa audiden mi alınmış bu fotolar direkt olarak?
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bu ne abi honda 1.9 dizel accord gibi. Hatta hyundai gibi. Ya bu adamlar mal mı ya. Şunu biliyorum ki yeni tasarım piyasa sürüldüğü andan itibaren sonraki tasarım için çalışmlar başlıyor. Allahaşkına 2-3 sene buna mı kastınız ya. Bu arka stoplar nedir yahu. Tasarımcılarınız evde minesweeper falan mı oynuyor 6-7 saat. Bu ne be.
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 @vodan: Audi ne zaman kibar oldu :) Dün trafikte ilk kez a5 gördüm. Yani arabanin arkasi cok güzel fakat aracin önü çok kalın ve kaba duruyor.
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Kambur A5'i bende beğenmiyorum ama Audi kaba tasarımlar yapar diyemeyiz :)
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Kibar a örnek ver mesela :) Hangi kasa?
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 prozzak bu konu sapar bak benden söylemesi :) A5'in kambur tasarlanmış sırtı dışında tüm Audi'leri ben kibar ve efendi bulurum. He bide R8'inde zibidi görünümü olduğunu kabul edebilirim ancak RS4 lerin dahil efendi bir tarza sahip olduğunu söyleyebilirim. Sen kaba buluyorsun heralde? Bence en kibarı :)
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bu kasa a3 kibar lafim yok hatta bu jenerasyondan a4 te kibar ama bütüne baktigin zaman farlar ve kasa olarak genellikle kalin hatlar kullaniliyor( son jenerasyon kasalarda). Bu da kaba durmasina sebep oluyor fakat bu audi nin güzel olmadigi anlamina gelmez. şu örnegi yadsiyamazsin Suandaki yeni c serisi ile eski c serisi arasindaki farki düşün. Biri ne kadar kibardi yuvarlak farlar ve yuvarlak hatlar filan şimdiki ise daha kaba ve sert hatlara sahip fakat daha şık:) neyse konuyu saptirmiyorum burada sana öm atiyorum.
Apex Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bildiğin kötü olmuş. öncesi çok daha iyiydi.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mr_Hand said: arkası için herkes söliyeceim şeyleri sölemiş zaten:D ne diim ben şimdi burda :P güzel ama yine de... edit : bi de şey var; bu stop ekleme olayını autobild "tahminen böyle olacak" diyerek mi yapmış yoksa audiden mi alınmış bu fotolar direkt olarak? autobild ilüstrasyon yapan bi dergi. tahminlerin çizimlerini çok koyarlar dergilerine. ama bu foto pek öyle ilüstrasyon gibi durmuyor. ayrıca bu arka konseptin a6 ya uygulanma olasılığı da çok yüksek bu foto gerçek olmasa bile...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ha yani bu kesin değil. o zaman rahatladım, hakkaten biraz kabaydı stoplar :P Yanlış anlama ama; edit : bi de herşeyi en ince detayıyla açıklamana gerek yok ya, bazen insanların siniri bozuluyo, zaten bilinen şeyleri anlatıyosun falan.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 evet bi daha kısa ve öz geçicem. çünkü ne dediğimi anlamamışın bile, ben demişim gümüşane, sen anlamışın bi tarafım şahane :D a6 böyle olacak nokta diyorum o zaman
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bütün bu muhabbeti fotomontaja benzettiğim için açtım zaten, yani sakin :) autobild yapmış büyük ihtimalle kesin hali böle deil mi emin olmak istiyodum
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hand üzgününm ama autobild yapmamış gerçek bu.
Öne çıkan mesajlar