patara Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ilk defa internette aradığım bir dosyayı bulamıyorum. Tek bir yer var programın orj. sitesi diye yönlendiriyorlar , http://www.uodev.de/ orasıda üyelik istiyor hadi oluyoruz onay kodu gelmiyor falan fıstık. Arkadaşlar bu program elinde olanı varsa bir yerlere yükleyebilirmi herkezler faydalansın. Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Al Bakalım Calısan Genc : )[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ya onu buldumda , benim dediğimin full addı Paradise Gump Patcher Ekran görüntülerini gördüm baya hoş bir programa benziyor. Bahsettiğim programa bakmak istersen, http://www.uocz.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=11 adresinden bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ole Desene Canım... Al Bakalım Ama GumPlock.cfg var icinde onu c:/Program Files/Ultima Online 2D Veya(sadece Ultima Online)/Verdata.mul gibi yapcaksın tamm...?[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuda dedim ya canım :) Saol kardeş eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Onemi Yok.....[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Olm bu patara azimle çalışıyor yarın taşı kırar :-P[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Rexx Cik Yeni Bir Uo Shard Geliyor Desene :D[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 He ogün gelcem dedin bekledik. Ne gelen var ne giden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Coder sitene bunlarida koyarsin dimi ? İyi olur bunlar ya ben ztn 15 gün sonra felan kendi pcme geçecem sonra bu linklere bişi olur bari senin sitende bulunsun iyi olur sağlam olur hem :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar