Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

codec tespiti

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

formattan sonra bazı videolari acamıyorum,netten bulduğum bi sürü codec pack yükledim,klite full,gordian vs,hala bu videoları açamamaktayım,oynatıcı olarakda gom player,medi player classic ve bsplayer var,hiçbiride açmıyo,eskiden bi program vardı,o videoyu oynatmak için hangi codeci yüklemen gerektiğini söylüyordu,varmı bu tarz bi program bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

sorunun cevabı değil ama derdinin dermanı olabilir diye söylüyorum, ben klite mega codec pack yüklüyorum. (http://www.codecguide.com/download_mega.htm) yüklenirken seçenekler lots of stuff diyorum, siliyim mi abi şunu dediklerine de izin veriyorum, hiç bi sorun olmuyor. arada sorun olunca bu linke tekrar bakıyorum yenisi çıkmış oluyor, onu indirip kuruyorum. altyazı için de herhangi bi program kullanıyorum değişiyor o arada. bilgisyarımda her videoya media player classic atlıyor direkt, altyazı lazımsa başka bi programa sürükle bırak yapıyorum. şaşırdım şahsen klm nin açmamış olmasına.

bi de çok alakasız gelebilir ama, ben de bi formattan önce dvdye çektim bilgisayardaki videoları, büyük şeyler de değil üstelik klipler falan, formattan sonra bilgisayara geri attım bazılarını açmadı codecvari bir bahaneyle. meğer hasar görmüş videolar ondanmış. ucuz dvdnin yahnisi durumu. bunu da göz önünde bulundur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...