Malkor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ulan ders çalışıyım diye 2 red bull 3 tane 3ü1 arada 2 çay içtim bir alpella rio bi kutu rulo kat yedim. gece altıda yattım 11 de kalktım hala uykum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 alpella rio da kakao var hani bi yerden kurtarıyo diyelimde, rulokat ne seviyede seni ayakta tutmada işe yarar bilemiyorum yağnı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 caffeine is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kafein iyidir, hoştur. 1 saat uyuyayım diye yatıp sabah kalktım mesela, bi' kahve içmiş olsaydım o kadar uyuyamazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kahve bana etki yapmıyo aksine uykum daha çok geliyo..şekersiz filanmı içmek lazım aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar