Smeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Shardında oynamak icin C:/Program Files/Ultima Online/Login.cfg dosyasını acarak ıcıne LoginServer=62.248.0.108,2593 Yazmanız vede Client 203 ten istediginiz kullanıcı adı ve sıfre ıle baglanmanız mumkundur...Server kesinlikle ciddi degildir vede tamamen acıktır offline olma süresi azdır + skill kasma derdi vs vs yoktur tamamen eylence amaclı vede rahat oyun ıcın yapılmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 baba sen server ı nerden açıyon sponsor felan varmı server a girdim beyendim ancak çok lagg var eğer gerçek bişiler düşünüyorsan sponsor felan haberim olsun şu anda 1 server açtırdım ama ben memnun değilim serverdan seninki gibi bi server işime yara ancak seninde kabul etmen gereken şeyler var burdan bana cevap yaz konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yarın akşam boşum yarın akşam konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 baba evdenmi açıyon server ı oyundaysan gel yanıma magnitude ismim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Smeal cok hosuma gıttı shard daha dorusu cogu kısının gıttı hos gercekten bır suru degısık spawn var level sıstemı guzel fln ama su lag problemını bıraz daha ayarlarsan sevınırız...Baya bı bınek tameledık arklarla hehe super oldu...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ha hayırlı olsun soylemeyı unuttum heheh...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 abi bu lagg ın sebebi nedir yaa anlıyamadım evden açıyomuşsun gibi :D şuna bi çozüm bolda oynıyalım şöle ağız tadıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Beyler belirttim benim sponsorum yok tamamen eylence olsun diye actım lagı idare edin bende lag olmasını ıstemem herhalde :( ama napalım iste kader buymus 64k p4 256hdd ram flm yanı evden actım ölesine takılalım dıye ama benı bır server desteklese böyle olmaz herkewz dıor sponsor bulalım flm dıye neyse yarın aksam bosum konusuruz red ok? ama ciddiysen eyer atıorsan sponsor olayını hıc konusmıyalım yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bu arada master tesekur ederım bıde bı hatırlatma aqua diye dalgasına deyıstırdım shardın adını eskı adı dark realm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Dark Realm mı?bende zaten neden bu kadar benziyo die düşünmüştüm çünkü aynısıydı :D ama eskiden mare yi bless lemeyi falan hemen yapıodun uraşmıyodun :D neyse ben oynamak sityodum ama kapatmışın ve hala açmadın hehe açsana şunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 knaka acik diyosun pvp icin gelmek istiyoruz bir bakıyoz couldn't open Ultima Online diyo acicaksanız acın yada acmayın he bu arada shard count:6[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Death Uo Staff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 'Tamamen eylence amaçlı a.k.a Enjoy! ' Eylence neydi yahu,dilimin ucunda fakat daha çıkartamadım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 baba dalge felan geçmiyom server güzel tam istediğim gibi ancak daha ayrıntılı görmek isterim shardını şu anda benim gm olduğum bi shard var www.kolayoyun.com dan açtırdım ancak rp server ı benim hiç hoşuna gitmiyo daha böyle özgün bi shard arıyorum yani eğer beyenirse arkadaşlarım sana istemediğin kadar büyük bir sponsor bulabilirim ben [NOS]RedHotRyder eğer cs oynıyanlar varsa bilirler www.csadmin.org biz şimdiye kadar bir çok clana host felan filan bulmuş bir clanız bizim için sponsor en basit iş sen yeterki bizimle iş yapmak iste sana 155mb lik banwith bile sağlarım ancak bizimkilerde bi baksın server ına bi gün özel olarak bizim için açarsan server ınız bide plevel3 ver 1 2 tane sende gel bak bizim shard a şu aralar kolayoyun compex fuarında olduğu için server kapalı ancak tekrar açılacak fuardan sonra 15mb banwith var bizim serverda.bilmiyorum 2 kişi oynadık senin serverda beyendik ama tabiki full incelekem zor çünki çok lagg var olmadı bi açarız sponsorla 1 hafta felan bi inceleriz server ını..eğer anlaşma sağlanırsa tutarsa bizim diğer elemanlar açarız server ını sen merak etme sponnsor kolay (olmadı 3 4 tane açarız aynısından :D olayı abartmayı çok severim ben) sana ulaşabileceğim msn felan varmı ? icq olursada olur cevap bekliyorum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 benimde nutellam bitmiş de burayamı yazıcaktım karar veremedim ayy pardon bu topic atış talimi için açılmış gene karıştırdım off :([hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 AHAHAHAH REDHOTRYDER !!! Ben Bloody lan Kolayoyunda GM :) Ve netbulda cs admın hahahah naber lem :P gırmıon ıcq ya ![hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Lunitari yani :)[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ne zaman aççan serverı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ühüüü banane ya 200lada girelim :) yaf hakkaten sırf o yüzden giremiom.[hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 diablo ben high councilim kolayoyunda sadece ownerı degılım acılcak ama bende bılmıyorum baya zamandır goremıorum ownerı...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 la luni olm server çok hoşuna gitti :D deli bişi yaratıklar varya deli güzel yaff bizim server a koysakmı öle şeyler yada owner ' ın server ını sallıyak bu arkadaşla bişiler yapak :D neyse açarım ben msn i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: redhot, 06 December 2003 18:49 tarihinde demiş ki: baba dalge felan geçmiyom server güzel tam istediğim gibi ancak daha ayrıntılı görmek isterim shardını şu anda benim gm olduğum bi shard var www.kolayoyun.com dan açtırdım ancak rp server ı benim hiç hoşuna gitmiyo daha böyle özgün bi shard arıyorum yani eğer beyenirse arkadaşlarım sana istemediğin kadar büyük bir sponsor bulabilirim ben [NOS]RedHotRyder eğer cs oynıyanlar varsa bilirler www.csadmin.org biz şimdiye kadar bir çok clana host felan filan bulmuş bir clanız bizim için sponsor en basit iş sen yeterki bizimle iş yapmak iste sana 155mb lik banwith bile sağlarım ancak bizimkilerde bi baksın server ına bi gün özel olarak bizim için açarsan server ınız bide plevel3 ver 1 2 tane sende gel bak bizim shard a şu aralar kolayoyun compex fuarında olduğu için server kapalı ancak tekrar açılacak fuardan sonra 15mb banwith var bizim serverda.bilmiyorum 2 kişi oynadık senin serverda beyendik ama tabiki full incelekem zor çünki çok lagg var olmadı bi açarız sponsorla 1 hafta felan bi inceleriz server ını..eğer anlaşma sağlanırsa tutarsa bizim diğer elemanlar açarız server ını sen merak etme sponnsor kolay (olmadı 3 4 tane açarız aynısından :D olayı abartmayı çok severim ben) sana ulaşabileceğim msn felan varmı ? icq olursada olur cevap bekliyorum senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 red bos bı zamanında konusalım ozelıne ıcq nomu attım oks ıstersen ozelden konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Sanırım server şu an kapalı tam olarak ne zaman açılır merak ettim herkes övmüş bir bakalım yaw. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 la ac su shardi nie kapadın hosumuza gitmisti 1000 lerce binek aldik degisik bloodnight steed fln kapadın ayıp ettın ha :D[hline]--------www.sairoglu.net-------- Sairoglu Online Gaming Community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar