Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tamamen eylence amaçlı a.k.a Enjoy!

Smeal

Öne çıkan mesajlar

Shardında oynamak icin C:/Program Files/Ultima Online/Login.cfg dosyasını acarak ıcıne LoginServer=62.248.0.108,2593 Yazmanız vede Client 203 ten istediginiz kullanıcı adı ve sıfre ıle baglanmanız mumkundur...Server kesinlikle ciddi degildir vede tamamen acıktır offline olma süresi azdır + skill kasma derdi vs vs yoktur tamamen eylence amaclı vede rahat oyun ıcın yapılmıstır
Sosyal ağlarda paylaş

baba sen server ı nerden açıyon sponsor felan varmı
server a girdim beyendim ancak çok lagg var eğer gerçek bişiler düşünüyorsan sponsor felan haberim olsun şu anda 1 server açtırdım ama ben memnun değilim serverdan seninki gibi bi server işime yara ancak seninde kabul etmen gereken şeyler var burdan bana cevap yaz konuşalım
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler belirttim benim sponsorum yok tamamen eylence olsun diye actım lagı idare edin bende lag olmasını ıstemem herhalde :( ama napalım iste kader buymus 64k p4 256hdd ram flm yanı evden actım ölesine takılalım dıye ama benı bır server desteklese böyle olmaz herkewz dıor sponsor bulalım flm dıye neyse yarın aksam bosum konusuruz red ok? ama ciddiysen eyer atıorsan sponsor olayını hıc konusmıyalım yanı
Sosyal ağlarda paylaş

knaka acik diyosun pvp icin gelmek istiyoruz bir bakıyoz couldn't open Ultima Online diyo acicaksanız acın yada acmayın he bu arada shard count:6[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence:
"We Don't Scare Yet,We Never Scare"
Lord British|Order Leader

Death Uo Staff...

Sosyal ağlarda paylaş

baba dalge felan geçmiyom server güzel tam istediğim gibi ancak daha ayrıntılı görmek isterim shardını şu anda benim gm olduğum bi shard var www.kolayoyun.com dan açtırdım ancak rp server ı benim hiç hoşuna gitmiyo daha böyle özgün bi shard arıyorum yani eğer beyenirse arkadaşlarım sana istemediğin kadar büyük bir sponsor bulabilirim ben [NOS]RedHotRyder eğer cs oynıyanlar varsa bilirler www.csadmin.org biz şimdiye kadar bir çok clana host felan filan bulmuş bir clanız bizim için sponsor en basit iş sen yeterki bizimle iş yapmak iste sana 155mb lik banwith bile sağlarım ancak bizimkilerde bi baksın server ına bi gün özel olarak bizim için açarsan server ınız bide plevel3 ver 1 2 tane sende gel bak bizim shard a şu aralar kolayoyun compex fuarında olduğu için server kapalı ancak tekrar açılacak fuardan sonra 15mb banwith var bizim serverda.bilmiyorum 2 kişi oynadık senin serverda beyendik ama tabiki full incelekem zor çünki çok lagg var olmadı bi açarız sponsorla 1 hafta felan bi inceleriz server ını..eğer anlaşma sağlanırsa tutarsa bizim diğer elemanlar açarız server ını sen merak etme sponnsor kolay (olmadı 3 4 tane açarız aynısından :D olayı abartmayı çok severim ben)
sana ulaşabileceğim msn felan varmı ? icq olursada olur cevap bekliyorum senden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
redhot, 06 December 2003 18:49 tarihinde demiş ki:
baba dalge felan geçmiyom server güzel tam istediğim gibi ancak daha ayrıntılı görmek isterim shardını şu anda benim gm olduğum bi shard var www.kolayoyun.com dan açtırdım ancak rp server ı benim hiç hoşuna gitmiyo daha böyle özgün bi shard arıyorum yani eğer beyenirse arkadaşlarım sana istemediğin kadar büyük bir sponsor bulabilirim ben [NOS]RedHotRyder eğer cs oynıyanlar varsa bilirler www.csadmin.org biz şimdiye kadar bir çok clana host felan filan bulmuş bir clanız bizim için sponsor en basit iş sen yeterki bizimle iş yapmak iste sana 155mb lik banwith bile sağlarım ancak bizimkilerde bi baksın server ına bi gün özel olarak bizim için açarsan server ınız bide plevel3 ver 1 2 tane sende gel bak bizim shard a şu aralar kolayoyun compex fuarında olduğu için server kapalı ancak tekrar açılacak fuardan sonra 15mb banwith var bizim serverda.bilmiyorum 2 kişi oynadık senin serverda beyendik ama tabiki full incelekem zor çünki çok lagg var olmadı bi açarız sponsorla 1 hafta felan bi inceleriz server ını..eğer anlaşma sağlanırsa tutarsa bizim diğer elemanlar açarız server ını sen merak etme sponnsor kolay (olmadı 3 4 tane açarız aynısından :D olayı abartmayı çok severim ben)
sana ulaşabileceğim msn felan varmı ? icq olursada olur cevap bekliyorum senden
:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...