burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 selamlar, sevgilim wii'sini satıyor da ben de burada duyurayım yardım edeyim ona dedim. ilanı şudur: Wii Pal'dır yazdığı üzere. Delice temiz kullanılmıştır, çizik-toz görmemiş yegane eşyadır evdeki. Herhangi bir donanım problemi yoktur. Orjinal Wiikey takılıdır ; 2 Wiimote 1 Nunchuk (e yani) Oyunlar şöyle: LoZ: Twilight Princess (orjinal fix) Mario Strikers Charged (bu da orjinal) Sonic and the Secret Rings Splinter Cell Need for Speed : Carbon Call of Duty 3 Scarface The Godfather Transformers ( güzel sömürdüler çocukluk hatıramızı ama) Spider-man 3 kalan iki oyun ise zaten tahmin edileceği gibi Wiisports+Wiiplay, yazmaya gerek görmedim tam oyun olarak saymadığımdan. Fiyat 300 ytl hepsine. Por favor, fiyat geyiğiyle bünyemi yormayın. [email protected] dan ulaşabilir ilgilenenler. İstanbul'da ikamet ediyoruz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 fiyat cidden süpermiş. pal wii nerden baksan en ucuz 500-600 arası 50-80 arası çip 120-150 arası extra wii mote. oyunlarda yanında cabası oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 wiikey chipini satıyormu alabilirimde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yok ayrı ayrı satmıyor, hepsi berabermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 wii ve splinter cell in ismini yan yana görmem çılgın fantaziler kurmama vesile oldu. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar