burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 selamlar, sevgilim wii'sini satıyor da ben de burada duyurayım yardım edeyim ona dedim. ilanı şudur: Wii Pal'dır yazdığı üzere. Delice temiz kullanılmıştır, çizik-toz görmemiş yegane eşyadır evdeki. Herhangi bir donanım problemi yoktur. Orjinal Wiikey takılıdır ; 2 Wiimote 1 Nunchuk (e yani) Oyunlar şöyle: LoZ: Twilight Princess (orjinal fix) Mario Strikers Charged (bu da orjinal) Sonic and the Secret Rings Splinter Cell Need for Speed : Carbon Call of Duty 3 Scarface The Godfather Transformers ( güzel sömürdüler çocukluk hatıramızı ama) Spider-man 3 kalan iki oyun ise zaten tahmin edileceği gibi Wiisports+Wiiplay, yazmaya gerek görmedim tam oyun olarak saymadığımdan. Fiyat 300 ytl hepsine. Por favor, fiyat geyiğiyle bünyemi yormayın. [email protected] dan ulaşabilir ilgilenenler. İstanbul'da ikamet ediyoruz efendim.
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 fiyat cidden süpermiş. pal wii nerden baksan en ucuz 500-600 arası 50-80 arası çip 120-150 arası extra wii mote. oyunlarda yanında cabası oluyo.
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 wiikey chipini satıyormu alabilirimde :p
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yok ayrı ayrı satmıyor, hepsi berabermiş.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 wii ve splinter cell in ismini yan yana görmem çılgın fantaziler kurmama vesile oldu. of.
Öne çıkan mesajlar