irin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya hersey tmm ama tad olmuor..elma limon seker soda eklememize ragmen.yardım yardımm acillll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 http://www.kokteyll.com/recipe.php?recipeid=32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Jedi tek kelimeyle kingsin.. Yüzyıllardır aradığım sıcak şarap tarifini verdiğin linkte buldum.. Boğaziçindeyken hocamız yapıp getirirdi yılbaşı partilerinde. Derste tarifini vermişti ama kaybetmişim, nette yazılanlardan çok değişik bir tarifle yapmıştı, bademli tarif onunkine çok benziyor hatırladığım kadarıyla. Acayip mutlu oldum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 jedi süper oldu site valla çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dövmüormusuz ya naneyi. ondan imiş..sevgiler jedii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Jedi mukemmel bir link vermisin ne kadar tesekkur etsem azdır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Herkes mest olmuş siteden sdf.. Hakkaten güzel site ama... Sağol Jedi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 site güzel laf yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 iyi mojitoda nane bol olur, böyle ezer ezer içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ben yapmıştım bunu ama ayarlayamadım tam kıvamı. 2bk esmer şekerdeki bk ne oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yalan o tarif yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 12 mint leaves ( 12 yaprak taze nane ) 1/2 lime cut into wedges ( kesilmiş yarim limon, kucuk parcalar) muddle to release flavors ( eziceksin ikisini, ama cok degil) 2 tbs suiker syrop ( şeker surubu 2 koyumluk ) fill glas with ice ( bardagi sekerle doldur ) 1 1/2 oz bacardi rom ( 1-1,5 oz bacardi rom ) add club soda ( soda ) stir and enjoy. ( kariştir ve iç ) www.bacardimojito.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yanlişlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 favorimide paylasayim madem oyle.. 2 dilim limon, 2 kaşik kahverengi şeker.. Ez ikisi içindeyken.. kirilmiş buzla doldur bardagi. 10-12 yaprak nane koy ustune. 2 parmak kadar beyaz rom koy ustune. naneleri en alta dogru ittir. 10-12 saniye kadar kariştir.. soda koy azcik. eline bi yaprak nane al boyle tokatla naneyi dumduz olsun, uzerine dik, servise hazir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 valla su an mojitoya tovbeliyim.insan bi şişeyi bi gune yayarak içince tikisniormus biz buunu gorduk..deneyimsel tavsie:naneyi ezin arkadasım suyu cıksın iice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende onu içiodm şimdi yanlız taze nane olmadıı için kurusunu denedik kötü oldu yapma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar