kralweb Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 arklar axis kullanıyorum baştan söyleyem admin iyi bir açıklama yapmıştı sorun yok ama anlamadığım şeyler var 1- banka gittiğimde bank dediğimde banka açılmıyor 2- at, oscart, lama gibi hayvanlar taming edilmiyor. admin daha önce axis ile ilgili yazı yazarken taming edilebilen ve edilemeyen diye bahsetmiş fakat nasıl ayarlanacağından söz etmemişti. bunu axis programından falan mı ayarlıyoz yani tamig edilebilen ile edilemeyen hayvanıı? 3- mezara sağa sola spawnları koydum. oynuyodum . spawnlarla ilgili 1 sorunum 1 de sorum var a) spawnlardan bazılarının ceseti yere düşmeden sanki büyüyle çıkarmışım gibi yere düşmeden siyah bi dumanla yok oluo. neden olabilir? b) spawnlardan çıkan paraya vs. ben müdale edebilirmiyim(benim istediğim miktarda para ve benim istediğim eşyalar çıkabilirmi) 4- şehre axis programından koyduğum vendorlar sadece teach lemeye yarıo. ben bu vendorlara ne satıp ne satmayacakları konusunda müdalede bulunabilirmiyim? 5- axis programında ör: +lı Katana yok bu normalmi? 6- şehirler arası gate koymak istesem veya bir yerle başka bir yer arası. nasıl yapabilirim? ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAPLARINIZIN BAŞINA NUMARA KOYUNKİ HANGİ SORUYU AÇIKLADIĞINIZI BEN VE BENİM GİBİ BU KONUDA DENEYİM KAZANMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ ANLASIN PLS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 1) banker koymazsan acılmaz :) c_h_banker dı sanırım id 2) axisten falan oynamıyosun. taming scriptin yoksa tamelenebilmesi lazım. varsa ve script bilgin iyi değilse baska bir taming sistemi kullan derim. 3-a) .sector.light 14 yaz mezarda 3-b) spheretemp_loot.scp nin içinde her yaratıktan cıkan itemları ayrı ayrı girmişler. inceleyerek anlamaya çalış.. 4) koydugun vendor satıcı değildir. mesela axiste 2 mage var birisi şehir sakini mage (:D) diğeri de satış yapan mage. ilkini koyarsan satmaz birşey. satılacakları spheretemp_vend.scp içinde sell kısmından ayarlayabilirsin.. 5) var. magicallar biraz karısık bi yerde. idsi: i_katana_vanq 6) moongate koyabilirsin. id si yanlış hatırlamıyorsam: i_moongate olmalı. veya herhangi yerden herhangi bir yere telepad koymak istedin mesela: .add i_rune_alchem_6 diyip padi çıkarıyosun. .xtype t_telepad ve .xmorep britain komutlarını telepad üzerinde kullanıyosun. artık bi telepad oldu bu. üzerine geldiginde britain'a gidecek. morep deki britain değerini değiştirerek (bunlara koordinatları da sokabilirsin, nerede oldugunu görmek için .where yaz) baska yerlere pad yapabilirsin. kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 taming konusunu biraz açarmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bi şey unutmuşum büyü atarken çar durmuyor ör cor por atarken atanın büyüyü atana kadar bi süre durması( sabit olması ) gerekiyor. bunu nasıl ayarlayabilirim(düzeltebilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bunun için delay time ya da freezetime denen sistemi kullanman gerekiyor. paticik.com/scripts ten istedigin freezetime scriptini indirip kullan. taming olayına gelince, taming icin ekstradan bişiler kullanıyosan script olarak, orada eger xx se tamele yy se tameleme gibi şeyler vardır ordan ayarlaman lazım. ama bilgin yetmezse scripti silebilirsin de.. veya baska bir script kullan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ya Sen ne den o kadar uğraşıyorsun scripts bölümünden Zebula ocak scriptini indir senin işini fazlasıyla görür şimdi sorma ben bunun nasıl koyacam cart curt dıye arama motorunda zebula ile arat bak bir sürü topic var[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar