regulus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 http://www.bigideafun.com/penguins/arcade/spaced_penguin/default.htm hadi bakalım ben 12.bölümdeyim şu an puanım 39000[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 *!Linki açsammı diye düşünür..*[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) |rp| May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 23.bölüm 101,000 puan muhaua oha tek bölümde 60,000 yaptım 24.bölüm 161,000 [signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... [Bu mesaj regulus tarafından 23 January 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 amaci analmadim solda bi sey var elemani firlatip suruyoruz topölarada carpsa bisey olmuyo elipse carpinca sekip gidiyo anlamadim hehe[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ha ok basliyabildim oyuna hehe[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 gezegenlerin çekim kuvveti var öyle bir atacan ki dönecek dolaşacak gemiye girecek bu arada puan şeylerine de çarpacak ki puan yapasın ilk 5-6 bölüm tanıtım gibi sonra zorlaşıyor[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 eheh bu ne la bitti bu 26 bölüm mü ne 250,000 puan yaptıydım high score listte 3 milyon falan diyor :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 zevkli oyunmus hehe[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ııh pek sevmedim sevimli olmamış penguen :) birde pek çözemedim..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ilerleri baya bir zor gezegenin yörüngesine oturtuyorsun mesela dönerken biraz puan yapıyor o sırada oraya yaklaşan başka bir gezegenin çekim kuvvetine girip onun etrafıdnan dönerken o civarda gezen gemiye denk geliyor süper oluyor tabi benim yeteneğimle ilgili bişey o :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hiç bi bok anlamadım ve uyuz oldum yardım lütfen[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 gezegen yörüngesini yakalayabilirseniz çok güzel şekiller çiziyor. http://www.bigideafun.com/penguins/arcade/doom_funnel biraz geliştirilmiş versiyonu da bu.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 oha be olm o sonda çıkan scorlar milletin internette yaptıkları high scorlarmı oluyo???? yuh diyom hehe.. Hiç hatasız oynamak ve pervanelerin hepsini kullanmak gerekiyo heralde.. Bi de linuxda böle bi oyun vardı yörüngeli.. Gerçi pek oyun gibi değildi çünkü bölüm ilerleme filan yoktu yanlış hatırlamıyosam hehe..[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) |rp| May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yörünge olayı mükemmel ya eheh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 nası sevimli olmuş demi :D[Bu mesaj Rahan tarafından 23 January 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bende açılmıyo ya ühüh..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ya ben aptalım 15. lvl da beynim döndü :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 eleman level4te süper oturuyo yörüngeye çok hoş şekiller çıkıyo :)[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 benden başka bitiren çıkmadı mı 25 ya da 26 da bitiyor[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bitirdim bende 1 mil. küsür puanla level 4 te veya 7 de unuttum deli bi yörünge tutturup 500k aldım hehe. gerisi zor tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 19 u geçemiom bea[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 allah rızası için biri oyunu anlatsın yoksa monitörü parçalıcam kafayı yedim ya[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 oyun şöle adamı çekerek uzay gemisine bindircen ama adamın uzayda geçirdiği zaman kadar . pun kazanıosu o yüzden ya eğimli gitcek yada yavaş[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 150k yaptım bende sallaya sallaya oynadım :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 1 500 000[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar