Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Başlıktada belirttiğim gibi benim sorunum bu. Arkadaşım oyunu bıraktı, accountundaki hunterı da diğer karakterleri gibi silecekti. Silme bana ver dedim ve bir hunterım oldu. Fakat 2 accountn parası ödemek istemiyorum. Biraz araştırma yaptım. Account bilgileri, mail adresi aynı olması lazım bir de gizli soruyu bilmek lazımmış sanırım. Soyadların da birbirini tutması gerekiyormuş galiba ama burda bir sorun var, tutmuyor. Paticik forumlarına baktım biraz ama aradığımı bulamadım pek, benzer konu açılmışsa kusura bakmayın. Bu konuda yardımcı olabilicek birileri var mı? Nasıl bu transferı gerçekleştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yeni account alman gerekiyor, tıpatıp aynı account bilgilerini girip, accountlar arası öyle transfer yaparsın, 40-50 ne ytl ne kadarsa işte kıyacan yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yani var olan accountuma geçiremeyip yani bir accountta mı oynarım? Eskisini kapatmadan devam ederim o zaman yeni acc acmanın mantıgı ne olur? 2 tane 12 euro vermek yerıne kendi accountuma geçiremiyorum yani, illa soyadı lazım sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Geçiremezsin. Yeni acc alman lazım, zaten öyle de 2 acc parası ödemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bende de aynı sorun var.. arkadaşın mageini aldım ama soy adlar tutmuyor...blizz e mail atsam yada arasam sorun çözebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Cozemezsiniz tabii ki. Hatta account paylasmak vb. yasak. Caniniz sikilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar