Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pvp yapmicaz dayı, en kötü load ederiz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kuruyorum baldurs gate i 4 in 1 collectors edition cd, kurmam gereken patchleri yazın bakayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Kaede said: Versiyonu önemli değil, son patch yüklerseniz hepsi aynı oluyor. O Collector's edition ile gelen bonus item merchant vs ekleniyor. Feci bayık ve uzun ilk dungeon direk atlamak isterseniz bunu deneyin, ama herkes yüklemeli. Dungeon-be-gone modu http://mods.pocketplane.net/DungeonBeGoneV15.zip Official Patch v. 26498 http://dlh.net/getfile.php?84:ed16d6f3374bb119:d55ae48d1404b11e:pc-patches/3dcard-patches/bg2tob26498e.zip 1 ay sonra yaparsanız bende gelirim ama 4 hafta boyunca finaller + bütler var :> bunları kuruyorum şimdi ben. herkes kursun dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hmms o zaman torrentten collectors edition (normal oyun + toc u dlletiyorum eh artık aksama biter bende gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 başka modlar da varsa sorun cıkarmı? silip temiz kurulum mu ypayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 temiz olsa iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya ne kurcaz temiz liste versin bilen biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Önce SoA sonra ToB sonra bu ikisi Kaede said: Dungeon-be-gone modu http://mods.pocketplane.net/DungeonBeGoneV15.zip Official Patch v. 26498 http://dlh.net/getfile.php?84:ed16d6f3374bb119:d55ae48d1404b11e:pc-patches/3dcard-patches/bg2tob26498e.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bide lütfen 1 kere oynayıp bidaha oynamıcak adamlar oynamasın , oyunu bitirene kadar oynucak olanlar oynasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 256kbps baglantı var simdi kurabildikte 4-5 kişi olursa ne hae gelir bilemiyorum.. potansiyel host varsa.. birde herkes ne oynıcagını onceden seçerse herkesin tek bi kılıç için kavga etmesini engeleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 mage olcak olan varsa ben assassin açıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 v alla ben yüklenir yüklenmez gelicem (hos en son multi attım hatırlamıyorum bile). sırf sizin icin gamefaqstaki tüm class faqlarını okudum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 abi 3 kisi oynadık demin çok sıkıcıydı yav. 20 dakka süren görevler 1 dakikada bitiyor felan ne bileyim zevk almadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 efsane yazdık. copper coronet önünde 2 adam saldırıyordu ya.. ilk kaybımızı orda verdik :( ekmek sorceror oynuyacak galıba. ben bodoz fighterım herhalde. dreagloth anomen kırması :) halberd seçtim silah olarak. ekmek rica ediyorum identify al. @ekmek: çadırı 20 dakkadamı geçiyosun ekmek...YUH SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hazır bg2 oynayan insanlar buraya toplanmışken hemen bi soru sorup kaçayım: golem tokatlamanın en kolay yolu nedir? 7. bölümün başında biraz dayak yiyorum da adamantine'lerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 cok guzel benı cagıran kımse olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 lan bende assassinim diyom save edin bende gircem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 saat 5 de başlıcaz dedik msne gel ekle [email protected] (ekmeği ekle sen) armor of faithi biliyosun. deli resist çakıyosun onla misnc i yada valygarı bufflayıp bufflayıp tanklatıcan.. ben öle yapıyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mümkünse Ekmek gibi fireball atmayanından bi kaç oyuncu daha gelse iyi olur :=) lethe ile ben dağıttık ortalığı ama 1 tane fighter arıyoruz kıçımızı kollucak. hadi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bide şey diyorum ben.. bi mage e pause hakkı verelim o sonuçta he rbüyü 1 round sürecek oyun başlarında her combat başı. 2 roundda 1. pauselar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 nerdesiniz gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben yüklüyorum suandada (4 ten beri aslında) daha %11.4 te. kısacası ben yokum daha bi kaç gün daha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Eraqrest said: hazır bg2 oynayan insanlar buraya toplanmışken hemen bi soru sorup kaçayım: golem tokatlamanın en kolay yolu nedir? 7. bölümün başında biraz dayak yiyorum da adamantine'lerden... En temizi lower resist + magic missile. ÖKÜZ gibi fiziksel resistanceları olmasına rağmen toplamda 90 hpleri flan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 crushing weapon da lazım golemlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Ya golemlere dalmadan önce magele +lı mace summon et direk gg olur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar