Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bg2 über oyunda multiplayer ı için günde 20 saat oynamazsak pek bişeye benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 o zaman baştan sona aynı kadro oynamak yerine herkes single da charını birazcık kassın, millet zaman buldukça girer çıkar, değişmeli oynarız? çok mu bayık olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ShadowFury said: o zaman baştan sona aynı kadro oynamak yerine herkes single da charını birazcık kassın, millet zaman buldukça girer çıkar, değişmeli oynarız? çok mu bayık olur? Oyunda hiç bir zorluk kalmıyor, biçerdöver gibi girip çıkıyorsun bütün dungeonlara :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yok yok. zor olsun. zorluğu da sona dayarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 oh 2x damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 orjinal collector's edition'ı nerelerde bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Akmar yanındaki Nezihte vardı yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ya oyuna ilk defa başlamıyorsanız,çok beceriksiz değilseniz veya içinizden birinin nick i axedice değilse zaten çok kolay ve hızlı oluyor mp :) sonradan adam gelirse gatekeeper la kendi lvl ınıza çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bimexlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 gatekeeperı ben kensai/mage ile solo almıştım. epic lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ya gatekeeper derken şu characteri editlemeye yarayan programı kastettim.yoksa oyunu sololayabiliyosun gayet rahat ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bence ilk seansda sopalarız kangaxx ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kaede oynarsa blade oynatmayın onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 O programın ismi Shadowkeeper dı galba fenris said: kaede oynarsa blade oynatmayın onu :P Kalbimi kırdın :/ Onlar oynatmazsa biz oynarız fighter/thief mage/cleric :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Kensai thief oluyor muydu ya ben ondan oynamak istiyorum. ya da wild mage olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ha evet gatekeeper ilk oyun için olandı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 fenris said: ya gatekeeper derken şu characteri editlemeye yarayan programı kastettim.yoksa oyunu sololayabiliyosun gayet rahat ne var ki? yok ya ben gatekeeperı şey sandım, o throne of bhaalda eklenen temple'ın sonundaki epic eleman. Normalde dövüşmeden tapınağı yıkarak mı ne geçebiliyorsun ama ben kensai/mage ile onu sololadıydım ohh. buarada tob'da magelerin epic level büyüleri çok ibma, dostlarına zarar vermeyen max fireball nedir abi. sifon çeker gibi temizliyo etrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 said: Kensai thief oluyor muydu ya ben ondan oynamak istiyorum. insandan dual class yaparsan olursun ama tob oynıycaksanız tavsiye etmem.imp. whirlwind filan gibi özellikleri alamazsın.onun yerine multi class ftr/thf daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 fenris said: ha evet gatekeeper ilk oyun için olandı galiba. Bahsettiğiniz program Shadowkeeper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Masaüstü FRP edasıyla RP yaparak oynamak lazım, tadına doyum olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evet rp yapmadan olmaz. zor ama gerçekleştirilebilir d: misal rp yapmayanı genkleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Yav şu finaller bitince yapsak süper olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 oynanıcaksa da ne oynuycaz, nasıl oynuycaz karar vermek lazım. SoA dan başlıyıp hikayeyle mi ilerlenicek yoksa ToB a geçip direkt olarak epic level mı oynanıcak, belli bi kadro varmı yoksa değişmeli mi oynanıcak, kaç kişi toplayabiliriz falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Tob kurun siz, SoA senaryosunu oynarız. Bana kalsa bi akşam oturalım sabaha kadar devam edelim derim 6 kişi bulursan baya zevkli olur gibime geliyor, pause derdi olmaz fazla hem. Yalnız ben hiç mp oynamadım, oynayan biri deneyimlerini anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 tatilde olursa sabahlarım ben sorun değil. Tek kişi kontrol etmek kolay olduğu için özellikle fighter gibi durumlarda pause gerekmiyor. Ama mageler, diplerine adam girdiğinde panikleyip sürekli pauseluyor, en çok pause'u da kullananlar onlar oluyor. bir de genelde iki kere üst üste time stop yapan mage'e combattan sonra karambol oluyor. Bi de clericlerin işi zor tabi, "ilk ben boşa kaçtım bana atın" diyen herkesi combatta heallamak zorunda (tabi normalda npcler bu durumda kavga çıkarmazken pcler çıkarabiliyor d: ) mage olcaksan sana takmak lazım.... kolye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar