Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Multiplayer Baldurs gate 2 oynamak isteyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ShadowFury said:
o zaman baştan sona aynı kadro oynamak yerine herkes single da charını birazcık kassın, millet zaman buldukça girer çıkar, değişmeli oynarız?

çok mu bayık olur?

Oyunda hiç bir zorluk kalmıyor, biçerdöver gibi girip çıkıyorsun bütün dungeonlara :/
Mesaj tarihi:
ya oyuna ilk defa başlamıyorsanız,çok beceriksiz değilseniz veya içinizden birinin nick i axedice değilse zaten çok kolay ve hızlı oluyor mp :)

sonradan adam gelirse gatekeeper la kendi lvl ınıza çekersiniz.
Mesaj tarihi:
O programın ismi Shadowkeeper dı galba

fenris said:
kaede oynarsa blade oynatmayın onu :P

Kalbimi kırdın :/
Onlar oynatmazsa biz oynarız fighter/thief mage/cleric :>
Mesaj tarihi:
fenris said:
ya gatekeeper derken şu characteri editlemeye yarayan programı kastettim.yoksa oyunu sololayabiliyosun gayet rahat ne var ki?

yok ya ben gatekeeperı şey sandım, o throne of bhaalda eklenen temple'ın sonundaki epic eleman. Normalde dövüşmeden tapınağı yıkarak mı ne geçebiliyorsun ama ben kensai/mage ile onu sololadıydım ohh.

buarada tob'da magelerin epic level büyüleri çok ibma, dostlarına zarar vermeyen max fireball nedir abi. sifon çeker gibi temizliyo etrafı
Mesaj tarihi:
said:
Kensai thief oluyor muydu ya ben ondan oynamak istiyorum.

insandan dual class yaparsan olursun ama tob oynıycaksanız tavsiye etmem.imp. whirlwind filan gibi özellikleri alamazsın.onun yerine multi class ftr/thf daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
oynanıcaksa da ne oynuycaz, nasıl oynuycaz karar vermek lazım.

SoA dan başlıyıp hikayeyle mi ilerlenicek yoksa ToB a geçip direkt olarak epic level mı oynanıcak, belli bi kadro varmı yoksa değişmeli mi oynanıcak, kaç kişi toplayabiliriz falan filan...
Mesaj tarihi:
Tob kurun siz, SoA senaryosunu oynarız.
Bana kalsa bi akşam oturalım sabaha kadar devam edelim derim
6 kişi bulursan baya zevkli olur gibime geliyor, pause derdi olmaz fazla hem.
Yalnız ben hiç mp oynamadım, oynayan biri deneyimlerini anlatabilir mi?
Mesaj tarihi:
tatilde olursa sabahlarım ben sorun değil.

Tek kişi kontrol etmek kolay olduğu için özellikle fighter gibi durumlarda pause gerekmiyor. Ama mageler, diplerine adam girdiğinde panikleyip sürekli pauseluyor, en çok pause'u da kullananlar onlar oluyor. bir de genelde iki kere üst üste time stop yapan mage'e combattan sonra karambol oluyor. Bi de clericlerin işi zor tabi, "ilk ben boşa kaçtım bana atın" diyen herkesi combatta heallamak zorunda (tabi normalda npcler bu durumda kavga çıkarmazken pcler çıkarabiliyor d: )

mage olcaksan sana takmak lazım.... kolye.
  • Yeni Oluştur...