Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 %46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sen lichelere yetişicen dev. ha gayret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 başladınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 benim yalan oldugum bu partide, ugrunda nice wipeler yediğimiz dragonu kesen kardeşlerimi başlarından öpüyorum sdf. nice bosslara. atmadıysanız partiden, beraber lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Atmadık, ne zaman oynuyoruz bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yalnız maşalah her biriniz birbirinden delikanlı adamlarmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 abi yeni kalktık. Taze kan gelebilir party mize Overseer adlı arkadaş :) Eğer çok ısrar gelirse baştan başlayak ahhaaha :D Ekmek sorcuyla mutlu degilse , lance ben yeni priest istiyom derse Overseer adlı arkadaşda yeni char isterse bende thiefden sıkıldıysam yeni açalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Reroll yaptım sorcu,xp si biraz düşük kaldı ama olsun. 2 tane yanlış büyü almıştım adam gibi aldım şimdi. 0 dan başlamak ÇOK bayar, 1 tane boş slot var zaten overseer barbarla oynamak istemezse o slota açabilir karakter. Level 11 iz zaten daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Şimdi baldurda toplam 6 karakter olmuyor mu aynı anda? Öyle hatırlıyorum da ben. Ekmek var lethe var last var, hadi lanc ı da koysak, bi de over'ı eklesek gene bana boş yer kalıyor. Lan dl %84.6 be :/ söz valla akşama biter bu. geliyorum akşam anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Parti 5 kişi şu an, boşta mahmut tuncerin barbarı var lethe onu da kullanıyor. İstersen onu oynayabilirsin veya overseerla anlaşın işte. 1 boş yerimiz var paladin çok iyi olur carsomyr da var hazır elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Overseer veya Dev barbarı alacak kaçışı yok. Birinizde paladin veya savaşma gücü olan bi karakter açacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bende oynamak isterdim thief/swash ama isden vakit yok (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Dl bitti, yüklemeye başladım. 1cd tıkır tıkır çalışıyor. 2cdyi de eski downloaddan koydum. Eski dlnin 1.cd siyle aynı hatayı verdi, veri okunamıyor dedi. Ne diyim yani. İyi oyunlar abi size. 1 haftaya kadar bitmez dl, ondan sonra da okullar açılacak, cumadan pazara pcyi açarım anca. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Nedense hiç şaşırmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kargoyla gönderecek varsa bekliyorum. O Olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bitirmeden topici 2. sayfaya düşürmek yok lethe ekmek lanc ses verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ya erkenden uyuyakalmışım. şu anki durumu özetlesenize bu akşam geliom kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Valla Overseer en son Firkraag'ı kestik ve bıraktık. Toplayamadık gençleri bu akşam aynı yerden devam ederiz ? Sen barbar oynarmısın onu söyle ? Eğer oynamazsan Paladin /Warrior sınıflarından birini seçmen gerekecek. (Barbarın itemlar süper) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 taam barbar ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Lethe gelmiyoki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Ekmek msnde göremiyom seni benim kopete bozuldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 msn atabilirmisinüz öm den ekleyeyim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bugünlük bu kadar chapter 3ün sonlarına doğru hızla ilerlerken elimizde parça pinçik olan Shadow dragon a da selam göndermeyi görev bilirim! planar sphere da benim oldu solamnialı hatun yaptım kendime! yarın öğleden sonra 1-2 gibi devam ederiz herkese uygun umarım. OVERSEER a ekmekleşmediği için ayrıca teşekkür ederiz. carsomyrli paladin ekmegi tek vurusta kesti ayrıca.. (lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar