Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ToB da bitti, patch de bitti, herşey bitti anasını satıyım. Yemek falan yiyim bi burada parti olursa gelirim herhalde. :/
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Dev hamaçiye gir baldurspati-baldurspati sora lethenin hamachi ip sini yazıp bağlan sana karakter hazır. hadi cnms
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ya şimdi adama priest verirsek lanc gelince neyle oynicak?
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 dev yürü hacı, kalbim seninle. yokluğumu hissettirme fds. ulan, yarın low levelde olsa gelicem, dövücem hepinizi sdf. kesmeyin irenikus falan = tedaş saks.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Senin charı sildik zaten yerine yeni 18 wisdomlı priest açtık. Eğer oynicaksan düzenli olarak dev istediğini açsın(mage dışında tabi sdf) oynamicaksan veriyoz priest ı.
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Bi de asıl soru; partyde hangi class eksik? Lanc da geliyorsa (ki gelsin lan, gel be olm) ben ne olucam?
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hacı düzenli oynaması mı kaldı gelen satıyo giden satıyo , başlarım böyle işe.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 dev sen hamaçiye bi gir oyunda 4 kişi göriim moralim düzelsin sora classa bakarız.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mage 2 tane var 3. çok gereksiz olur. Thief var gerek yok. Bi tane barbarımız var ama yetmiyor, paladin baya iyi olur.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ekmek tuzun kuru ha. 2 karakter kontrol eden biziz tabi. Gelsinde clerici alsın işte uğraşmayak 2 karakterle yahu.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Abi lanc oynicak, söz aldım bugünlük idare ederiz onları.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Demekki neymiş Türk halkının zaman kavramı yokmuş.
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ben karar verdim paladin lazım bize! lanc priestini oynıcaksa dev de paladin açsın.. bu arada priest evil , priest of talos yani gerektiginde yıldırımı cakıyosunuz kafalara ama bize geri sekerse protection from küfür bile kurtaramaz. yokmu carsomyr isteyen babayiğit
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paladin açıyorum, aranızdan bir kurban belirleyip msnini verin. Arkadaşa baldur u almaya gittim 30dk diye, eve bi geldim saat 22:45. Kendimi bütünüyle kaybetmişim. Sory
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Dev hamaçiye gir baldurspati-baldurspati sora lethenin hamachi ip sini yazıp bağlan.
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Oyunu daha yeni kuruyorum sdfsd. Ama gece burdaysanız geliyorum. Hamaçi de indi. Servera giriyorum.
Öne çıkan mesajlar