Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ooof. epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ToB da bitti, patch de bitti, herşey bitti anasını satıyım. Yemek falan yiyim bi burada parti olursa gelirim herhalde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Dev hamaçiye gir baldurspati-baldurspati sora lethenin hamachi ip sini yazıp bağlan sana karakter hazır. hadi cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 priest ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 lethenin charla mı oynıycam la ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ya şimdi adama priest verirsek lanc gelince neyle oynicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 dev yürü hacı, kalbim seninle. yokluğumu hissettirme fds. ulan, yarın low levelde olsa gelicem, dövücem hepinizi sdf. kesmeyin irenikus falan = tedaş saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Senin charı sildik zaten yerine yeni 18 wisdomlı priest açtık. Eğer oynicaksan düzenli olarak dev istediğini açsın(mage dışında tabi sdf) oynamicaksan veriyoz priest ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Bi de asıl soru; partyde hangi class eksik? Lanc da geliyorsa (ki gelsin lan, gel be olm) ben ne olucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hacı düzenli oynaması mı kaldı gelen satıyo giden satıyo , başlarım böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 dev sen hamaçiye bi gir oyunda 4 kişi göriim moralim düzelsin sora classa bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 30dkya kadar oyundayım. yemeeeek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mage 2 tane var 3. çok gereksiz olur. Thief var gerek yok. Bi tane barbarımız var ama yetmiyor, paladin baya iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ekmek tuzun kuru ha. 2 karakter kontrol eden biziz tabi. Gelsinde clerici alsın işte uğraşmayak 2 karakterle yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Abi lanc oynicak, söz aldım bugünlük idare ederiz onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Demekki neymiş Türk halkının zaman kavramı yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sıkıldın di mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ben karar verdim paladin lazım bize! lanc priestini oynıcaksa dev de paladin açsın.. bu arada priest evil , priest of talos yani gerektiginde yıldırımı cakıyosunuz kafalara ama bize geri sekerse protection from küfür bile kurtaramaz. yokmu carsomyr isteyen babayiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paladin açıyorum, aranızdan bir kurban belirleyip msnini verin. Arkadaşa baldur u almaya gittim 30dk diye, eve bi geldim saat 22:45. Kendimi bütünüyle kaybetmişim. Sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Kimse yok mu lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 dev kop git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Dev hamaçiye gir baldurspati-baldurspati sora lethenin hamachi ip sini yazıp bağlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Oyunu daha yeni kuruyorum sdfsd. Ama gece burdaysanız geliyorum. Hamaçi de indi. Servera giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ayak yapma girmedin hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Kestim bileklerimi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar