Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Abi ahahah dün çok güldüm. Level atladım büyülere bakıyodum, cone of cold un açıklamasını okurken biri gitti npc ile konuştu benimki otomatik seçti büyüyü. Baktım 1d4+1 per caster level yazıyor dedim bi deniyim bakayım kaç vurcak. Bi attım 2 kişiye insant çekti ne bileyim ben ya :( Bi önceki save de(boşuna demiyoruz di mi daha sık save al diye?) merdiven başında, hold yemiş ana karakter(ana karakter de armor atmaya çalışırken level 9 da demon balor summonlamış wild mage) load eder etmez ölüyoruz :( Ama kurtardık sonunda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bugün katılamayacağım dışarı çıkıyorum belki akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eee üç dedik saat 5 buçuk oldu kimse yok. madem oynamicanız niye baştan başladık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Hala ToB inmedi benim. Yüzde 60da şuan. O kadar yavaş indiriyor ki. Seeder mı yok ne bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lethe uyuyo mahmut akşama gelicem dışardayım dedi lanc dersanede yazmış. ben her zamanki gibi hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 oooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 siz çıktıktan sonra SAATLERCE DEMONDAN KACMAYA KASTIM. hold yiyince pek kolay olmadı. yardım etseniz böle olmazdı (ekmek....sesiz ol! ..anladın sen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lanc hala yok mahmut tuncer bugun oynamayacagım diyor. kaldık 3 kişi sanırım , REPORT IN TEAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lanc gelir biri mahmut tuncerin karakterini kontrol eder napalım =/ hatta isterseniz 3 kişi başlayalım biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 + partide hala 1 kişilik boş yer var ilgilenen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ya böyle olacagını bilsem yeminle bastan kasak demezdim ya... Hatta direk eski oyunu load çekelim , gelirlerse mahmut barbarını alır lancda bledanın clerici alır hem wisdomu 18........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Çünkü bi anlamı olmucak yani herkes hergun oynar diye baştan başladık 2. günde herkes yan çizio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Hakkaten düzenli oynicaz diye 0 dan açtık kimse yok ortada. Rezalet yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 %61.8 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ahah dev senin dl bitene kadar TOBa geçeriz. TOB da katılırsın lvl 20 char açıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Lanc İTİ cafedeymiş 1 2 saat sonra gelcekmiş idare edin diyo. Lethe nerde belli değil. Dev 15 milyon 4in1 baldurs gate boxları 1 aydır dl ediyosun sdfs. ToB olmadan giremez mi ki bizim oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Abi benim normali bitti. ToB yüzde %61de. Acaba normalden bağlansam sonra mı ToB'u yüklesem diyorum ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bi de patch yapçam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 SoA dan bağlanabilir misin bilmiyorum ki. Lethe wild mage oynuyor mesela SoA da yok wild mage girebileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 LethE said: Önce SoA sonra ToB sonra bu ikisi Kaede said: Dungeon-be-gone modu http://mods.pocketplane.net/DungeonBeGoneV15.zip Official Patch v. 26498 http://dlh.net/getfile.php?84:ed16d6f3374bb119:d55ae48d1404b11e:pc-patches/3dcard-patches/bg2tob26498e.zip bu var ama tob için sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eeee oynuoz mu ? Dotaya gireyim yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yok abicim sizle iş yapılmaz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 şaka lan şaka , ben bekliyom lancın gelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sana değil lafım. lethe nerde mesela hostsun kardeşim sorumluluk al biraz. biz dota da böyle mi hizmet ettik size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lete vampir mübarek 24.00 den önce bg2 oynasa Sunlight yicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar