Dev Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Gerçi ben de nuubum yani. Eulogy iyi oynuyor ama benden adam olmaz. En iyisi barbar açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bizdeki barbar kimdi ki? Mahmut tuncer galiba adam bi daha gelmedi oyuna. Npc gibi gezdiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Abi of hahahahahhaa. Mahmut tuncer feyk değil miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Faketi. Partiyi lethe yönetiyor ne beklersin ki? Aç sen bi barbar levelını eşitle ya da direk mahmutun barbarıyla oyna sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 evet mahmutun barbarı hem xp olarak eşit hemde itemları felan hazır. bir elinde flail of ages diğerinde aynı yerden cıkan balta. kodumu oturtuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ama adı mahmut işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ekmek said: Yok ya adam ice trollelere ice storm atıyo da ayıp olur şimdi atmak. ekmek senin yaptıklarını sıralasam 1 aylık RSS Feed çıkar threadden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 adı vashtang. wu-tang dışında çağrışım yapan bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 E hadi oynayalım o zaman. Ses ver dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ercikle yayındayım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ercik fena baydı ya hadi atalım oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 BLEDA LETHE BEN BURDAYIM GO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 üşenmezseniz benim clericlede oynayında ben yatıyorum. iyio yunlar size. ve ERCIK FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hadi go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Bu akşam çeviriyoruz Lethe gelince dürt ordan burdan. Return of MAHMUTTUNCER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben geldim kusra bakmayın 11 de yatıp 11 de anca kalktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Ekmek oynarım. Mahmutta yarın oynarım diyo. Lethe sende oyna. Yarın 15.00 civariyla açın hamaçiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 of. paso terminated. yeter lan, sabredemicem daha çok. sonraki oyunlara, kısfmet. hileye selam yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Senin charın itemları gitmiş onları alak dedik. Ekmek bize büyü attı party öldü. Sonra Lethe Demon summonladı. 50 kere öldük. Yarına canlı asasssinimi istiyom. 3 gibi oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 beyler sorun nedne bilmiyorum bazılarınız bağlanmaya calısınca kabul edemiyo kitliyo makinayı kalıyo öle. sonra siz düşüyosunuz acılıyor. demon dediğinde pit lord sanki tipi var gücü yok direk indirdim aşağı siz gidince! helm of balduran yok yalnız o hile açan kimse sıçmış oralara.. not: demonın friends cast ederken gelmesi de çok tatlı oldu.. arkadaş getirdim size! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Deamon summon etmeden önce clericle protection from evil 10' radius cast ediceksi,nizki partiye deamon sizi ignorelasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ne pit lordu be nabassuydu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar