Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hassss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Orçun abi, olmadı be abi, olmadı abi. Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 LETHEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bleda mahmut yarın oynuoz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hamsters and rangers everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 20 dakkada bi oyun kuramadınız, ben dotadayım, akşama gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tob ve dungeon be gone modunu nereden bulabilirm torrent sitelerinde aradım ama yok?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 önceki sayfalarda var link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Planar sphere a geldik, bleda oyun ortasında kazanı yakmaya gitti bi daha gelmedi gece gelin tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ayrıyetten bi dahaki sefer geldiğinizde bi haber verin. müneccimmiyim! nası patlattım sizi fireball trapde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bleda nerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hadi toplanın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ekmek said: önceki sayfalarda var link Modu ve patchi buldum çok saol ama bana throne of bhaal lazım bide. Of salak gibi niye sildim ki ben gb2 yi! Neyse torrent sitelerinden arıyorum ama throne of bhaal yok napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yanılmıyosam istediğin dosyayı çekmece var torrenttede işte 700 mb bişi bitek son cdyi çekeceksen ila hepsini alcan die bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Evet bende bi tek cd2 bozuktu Torrentten cd2 ile TOB cd sini çekmiştim yüklecekken soruyor hangi dosyaları alayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ya dün oyun çöktü zaten hafif alkol vardı(kromatik orb diye fireball attım ya hani işte sdfsdf) kapadım direk bilgisayarı kusura bakmayın. Dün geceki oyun eğlenceliydi baya dakka başı azar işitmeme rağmen bu gece yine oynayalım uygunsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 dün ben geledim tam deamon otolsdan cd2 yi mount ettim, session terminated dedi sonrada gelmedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Biz de kazan patladı sandık sdasd. ya 5 kişilik partiyi 3 kişi yönetiyoruz ayıp yav. tam 6 kişi olsak tadından yenmez aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bu akşam ben ve Eulogy geliyoruz. ToB inerse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 5 kişi parti yalnız şu an. ama sürekli 3. kişi oynuyoruz biz yani, 1 kere girip bir daha bakmayan birini çıkarabiliriz kusura bakmazsa siz düzenli gelicekseniz. Ayrıca biz level 11 civarıyız, bize yetişmek için single playerda bir karakter açıyorsunuz, dungeon be gone sayesinde hemen dışarı çıkıp expleri topluyorsunuz, sonra multiplayer oyun kurup o oyunun saveini import edince 0 dan başlatıyor, aynı işlemi tekrar edince level 11-12 oluyorsunuz direk ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ok. Eulogy benim karakteri de oynatır ben olmazsam ama kesin varım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Gogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 tamam sorun yok grupta bi sorceror var deli nub onu atarız!!! :D mahmut oynamadığına göre güzel bi tank iyi gider. barbarsa daha iyi dominatetir level draindir vız gelir rahat ederiz (evet shadow thieves e katıldık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Yok ya adam ice trollelere ice storm atıyo da ayıp olur şimdi atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar