Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herşeyi Unuturcasına....


Uzun

Öne çıkan mesajlar

Herşeyi Unuturcasına ..

Belkide bunu hiç okumuyacaksın ama senden nefret ediyorum .. Sayende hayattan nefret eden bir insan var.. Ne güzeldi herşey değil mi? çok ta mutluyduk.. Beni mutlu edecektin değil mi ? Senin için gururundan vazgeçen bir erkektim belkide.. seni çok seven .. sana aşık olan .. Bunları sana her zaman hissettirdim ve seninde hissetirmeni beklerdim.. ve biraz olsun gururunun olmasını beklerdim.. Senin için her şey kolay.. bi an kaç herşeyden .. başkasını bul .. Onada söyle bana söylediğin herşeyi ... Bana yaptıgın numaraların hepsini onada yap ... Ve sakın kendine sorma .. neler yaptım ben diye.. Benden öğrendiğin bir şey vardı .. hiç bir insanın senden nefret istememesini sağlamak .. Ama o kadar güzel oldu ki herşey nefretin içimi acıtıyor artık .. Nefret etmek bile istemiyorum artık ..

O günlerin hepsini geri almak istiyorum .. Tüm yaşananları .. Herşeyi.. Sana yaşattığım tüm güzel günleri.. Sadece benim yanımda olarak beni mutlu edebildiğini sandığın tüm günleri.. Sana olan sevgimi.. aşkımı .. kalbimi geri istiyorum .. Yitirdiğim gururumu .. İçimde kalan son iyiklerimi .. Ama olmuyor ..

Git ve seni yerden yere vuranların dostlarını ol , benim nefretimle beraber.. Hep mutlu ol .. Ama hiç kimseyide mutlu etme .. Insanları düşünme .. Onların duyguların da düşünme ... Sana anlatılan herşeyi bir anda sil ve yoluna dewam et.. Bir insanı hayattan soğut ve kendi gurursuzluğunla yaşa ..

İçim acıyor sadece seni mutlu ettiğim için .. Seni üzmediğim için .. Seni diğerleri gibi bir mal olarak görmediğim için .. Her şey kötüye gittiğinde yanına olup seni teselli ettiğim için.. Bütün hayallerimi yıkıldığın için.. Artık içinde sadece nefret duygusunu besleyen birini geride bıraktığın için .. Sana söylenmesi gereken kötü sözleri söylemediğim için.. İçimde kalan nefretim için .. Benim prensesim oldugun için .. Yalan hayallerin için..

Ağlamak istiyorum köşemde .. Nefret etmek istiyorum herşeyden . . Yapamıyorum .. Hayat her tür oyunlarını bana oynuyor ve ben ağlamaktan bile acizim.. Sadece ölmek istiyorum soğuk odamda.. Kendi halimde ve sessizce.. Bunu senin hiç bir zaman bilemiyeceğin bir şekilde olmasını diliyorum.. Bir not bile bırakmadan gitmek istiyorum uzaklara.. Herşeye yeniden başlamak istiyorum .. İçimdeki nefreti kontrol etmek istiyorum .. Ama yapamıyorum .. Ne içimde bi güç kaldı nede bir duygu..

Öc almak istiyorum .. ama yapamıyorum .. Senin oyununa katılmak istemiyorum .. Değerlerim vardı.. hayata gülerek bakan gözlerim.. Umutluydum herşeyden .. Herkezden .. benden nefret eden kimsede yoktu .. olmıyacakta .. Ama bu neyi değiştiriyor ki.. Benimim benliğim değiştikten sonra..

Artık ağzımdan iyi bir şey çıkmasını.. aklımdan güzel hayallerin geçmesini istemiyorum .. Yolda yürürken mutlu çiftleri görmek istemiyorum .. Artık hiç bir şeyi istemiyorum .. Sadece sessiz , karanlık ve soğuk odam titreyerek .. korkarak ağlamak istiyorum .. Herşeyi unuturcasına..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nefret kadar aşağılık bi duygu daha yoktur, yaptıklarını söylemende öyle, bırak iyilikler sende kalsın, yaptığın hiç bir şey için pişman olma tecrübe oldu bu hataları başkasında tekrarlamam de geç. yaptığın her şeyi kendinden ödün vermeden yap çünkü ne kadar kötü biterse bitsin "olsun ben kendimden asla ödün vermedim" diyebil bunun gururu ve hazzı çok başka.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...