Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ŞoOoOoK Merak Ettim bu oyunu oynamak istiyorum belese varmidir acaba?!? 14 gün trial falan biliyorumda ya çok sararda 15. günde oynamak istersem?!?! para falanda veremem krizdeyim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yok free serverı, bari kendi bölümne acsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 burda bellow gibi bi kişilik oldugundan buraya açtım o bulur :D inanıyorum ona ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yanı arasın bellow ama yok, oyunun emulatoru yok cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 olsun maksat bellow arasın! calıssın :D mod degilmi o :D degilmi bellow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 trialı var 15. gününde yeni acc aç baştan başla loopa gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 msnle ilgili problemimi çözemiyorum sen diyorsun eve online gw oyna o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 paralı olan bir oyunun free sevrerı yani illegal serverı hakkında yorum yapamam :) . Ayrıca yok, olsada yasak :) . Free trial var 15 günlük onunula deniyebilirsin ama eve online ın tadını almak için aylarca oynamak lazım. çünkü belli bir zamandan sonra gerçek tadı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar