Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizli numaralar kalkıyor bir aldatmacamı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet.
gerçekten şüphe içerisindeyim.
haberler de bas bas bağırınıyorlardı 2008'de yeni yasa ile gizli numaralar artık kalkıyor v.b.
eee hani nerede? kalktığı falan yok.
halen gizli numaralar çatır çatır arıyor.
ne diyebilirim ki.
pf.
Mesaj tarihi:
En azından benim rehberimde olupta bana gizliden çağrı bırakan psikolar artık bırakamıyor. Sanırım bu yeni uygulamadan haberleri olamdan bana 2-3 kere çağrı attılar ve cevap olarak "Ne çaldırıyosun lan?" şeklinde bir mesaj yolladığımda "Eöeeeööö... Benim olduğumu nerden bildin?" şekli cevaplar döndü. :D :D :D

Senin o gizli numara olarak değerlendirdiğin aramaların ankesörlü ya da dijital olmayan sabit telefon numaraları olmadığına emin misin?
Mesaj tarihi:
ewet geçenlerde bende denedim de kare 31 kare yapıp gene de gizli numaradan aranılıyo..
turkcell de kapattıktan sonra dierleri seni arayamıyo ama bu henuuz dier şebekelerde yok en kısa zamanda bekliyoruz..
2008 oldu hala gizli numara war...
Mesaj tarihi:
benim sapığım tam salak. 2 kere bilinmeyen numaradan aradı sonra unuttu normalden aradı. turkcellin kim servisi ile bulsum sonra bi mesaj atıp xxx xxx hakkında hede poliskarakoluna suç duyurusunda bulunulmuştur. eğer bu telefon sizin ise lğtfen 3223978647 nolu telefonu arayın mesajı attım. kesildi aramalar :)
  • Yeni Oluştur...