Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 evet. gerçekten şüphe içerisindeyim. haberler de bas bas bağırınıyorlardı 2008'de yeni yasa ile gizli numaralar artık kalkıyor v.b. eee hani nerede? kalktığı falan yok. halen gizli numaralar çatır çatır arıyor. ne diyebilirim ki. pf.
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 En azından benim rehberimde olupta bana gizliden çağrı bırakan psikolar artık bırakamıyor. Sanırım bu yeni uygulamadan haberleri olamdan bana 2-3 kere çağrı attılar ve cevap olarak "Ne çaldırıyosun lan?" şeklinde bir mesaj yolladığımda "Eöeeeööö... Benim olduğumu nerden bildin?" şekli cevaplar döndü. :D :D :D Senin o gizli numara olarak değerlendirdiğin aramaların ankesörlü ya da dijital olmayan sabit telefon numaraları olmadığına emin misin?
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Eminim, artı olarak diğer hattımdan da kendimi gizli yapıp yine arıyabiliyorum. Birşey değişmedi yani.
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 valla şu an için türkcell de var gizli numaralar sizi arayamıyor... birde istekli yapmışlar çok iyi
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ya sanırım dilekçe gibi bişi vermek gerekiyor ya da arayıp hşşt ben gizli no dan çağrı almak istemiyorum o kadar demek lazım
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ewet geçenlerde bende denedim de kare 31 kare yapıp gene de gizli numaradan aranılıyo.. turkcell de kapattıktan sonra dierleri seni arayamıyo ama bu henuuz dier şebekelerde yok en kısa zamanda bekliyoruz.. 2008 oldu hala gizli numara war...
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 benim sapığım tam salak. 2 kere bilinmeyen numaradan aradı sonra unuttu normalden aradı. turkcellin kim servisi ile bulsum sonra bi mesaj atıp xxx xxx hakkında hede poliskarakoluna suç duyurusunda bulunulmuştur. eğer bu telefon sizin ise lğtfen 3223978647 nolu telefonu arayın mesajı attım. kesildi aramalar :)
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 nihahaha yaşasın kötülük, nasıl yusuf olmuştur yav
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya harbiden. bilgisi olan varmı bu konuda? niye böyle böyle dendide hala olmadı v.b?
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 turkcell hat kullananlar için telefonunuza *253# yazıp arama yapın gizli numarayla aranmayı engellemiş oluyorsunuzc
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 avea da internet sitesine girip gizli numaa engellemeyi aktif etmen lazım profilden türksel de nedir bilemem
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Burax said: nihahaha yaşasın kötülük, nasıl yusuf olmuştur yav bilmem ki nasıl olmuş? *dsfsdf*
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 engellemeyi demiyorumki ben. artık hiçbir numara gizli olmayacaktı diyorum :)
Spunraider Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bi tek sayılmayan bizmiyiz lan acaba bize niye gelmiyo cevapsız cagrı :(
Öne çıkan mesajlar