Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS BE pala

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

isim: neubocanezr ( armory de 2 tane cıkıyo horizon guildinde olan)
ırk: blood elf
server: ravencrest (pvp)
migrate: açık
talent: holy (arena buildi)
meslekler: eng(360)- mining (375) cok rahat kasılabilir engineering ama pek ugrasmadım
heal up/mp5: buffsız 1439 heal up- (bow la) 120 mp5
su an kara/grull/maghteridon farm bi guilddedir ayrıca guild ssc de progressdedir (loot reaver ı aldıgımızı saymıyorum )

Bg sırasının gelmesi yaklasık olarak 20 sn suruyo(hepsi için geçerli)
og'rile daily questleri yapılı (hergun 4 tane daily alabilirsiniz ayrıca skettis daily si de açık)

engineering i 1 gun de 375 e kasıp bankadaki 3 tane Primal nether la en iyi tank tufeginden yapıp satabilirsiniz (gyrobalanced khorium...)

full veteran heal seti var.. arena healing için 2 parça merciless 1 parça gladiator var

ayrıca cantasında Legacy (mongoose basılı) - 2 retri yuzugu - 1 parça s3 retri eldiveni - full retri veteranları vardır
1650 arena puanı var haftaya bir parça s3 alabilirsiniz
200 resilence vardır pvp setiyle

Gearım full enchantlı ve en iyi gemler takılıdır (chest hariç haftaya s3 le degistiricem) [mace de aynı sekildedir onu da maiden dan dusuremedim bi turlu(prince deki pala lar için daha kotu maidendakinden)

pve içinse armory de gordugunuz 2 parça mp5 veren item vardır.
bow bufıyla birlikte mp5 120 oluyo.
%20 holy criti vardır uzunca bi sure mana bitmeden heallayabilirsiniz

soyliyim acc kapalıdır ama satın alıcak arkadasla yuzyuze gorusup bi net cafe de bu acc de o karakterin oldugunu kanıtlayabilirim

ayrıca 66 lvl old-school epicli 2 lvl rested 375 herb 350 filan da alch bulunan hunter var

fiyat konusunda da kesin bişey soylemiyorum ama saçma fiyatlarla gelmeyin lutfen

sormak istediginiz bişeyler olursa msn e ekliyebilirsiniz: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...