malik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ben niye düşünemedim bunu evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 annenle babanın boşanmakta olduğundan,piskolojik sorunların olduğundan bahsetmek tüm hocalarda işe yaradı şimdiye kadar. bana bunu üst dönemlerden bi ark önermişti zamanında onunda çok işine yaramış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Elesso sağol. İşim gereği ve ailevi sebeplerden doalyı işten ayrıldığım zamanda dersi takip edemediğim yazdım. Daha önce böyle bişey istemediğimi utandığımı ama tek ders sınavına girip okulu bitirmek için DDye ihtiyacım olduğunu yazdım. Şans dileyin vana inşallah verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 höehahae :) hadi hayırlı traşlar bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 65 spam.. [delete] deleted forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Okulun mail servisinin spam filtresi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 halbuki not istemeye yönelik mailları spam olarak algılayacak bir bayesian spam filter eklemek o kadar kolay ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Sus akıl verme kimseye. Hoş bizim okulun otomasyon grubunun kendi şeylerine sürecek aklı yok ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar