elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 annenle babanın boşanmakta olduğundan,piskolojik sorunların olduğundan bahsetmek tüm hocalarda işe yaradı şimdiye kadar. bana bunu üst dönemlerden bi ark önermişti zamanında onunda çok işine yaramış.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Elesso sağol. İşim gereği ve ailevi sebeplerden doalyı işten ayrıldığım zamanda dersi takip edemediğim yazdım. Daha önce böyle bişey istemediğimi utandığımı ama tek ders sınavına girip okulu bitirmek için DDye ihtiyacım olduğunu yazdım. Şans dileyin vana inşallah verir.
malik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 höehahae :) hadi hayırlı traşlar bakalım :P
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Okulun mail servisinin spam filtresi yok :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 halbuki not istemeye yönelik mailları spam olarak algılayacak bir bayesian spam filter eklemek o kadar kolay ki :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Sus akıl verme kimseye. Hoş bizim okulun otomasyon grubunun kendi şeylerine sürecek aklı yok ya neyse.
Öne çıkan mesajlar