Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 böyle yeni çıkan dinlemeye değer , dinlenebilir dediğiniz veya dinlediğiniz dinlemekten huzur buldugunuz hede hödö şarkılar varsa paylaşırsanız sevinirim. EMEĞE SAYGI DEMEKLE YETMEZ BİR TEŞEKKÜR YETER ÖMÜR KISA GÜNLER GEÇMEZ (aha kafiye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sevda sinemalarda pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 90'lardan sonraki Türkçe pop ölü bence,ama albüm ismini bilmemekle beraber Mirkelam'ın duyduğum yeni şarkıları güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yeni pop müzikten bende pek bılmıyorum ama sıla-..dan sonra diye bi sarkısı var 90lardan hatırladıgınız güzel parçalar varsa onlarıda yazın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 -Sıla'ın albumu fena değil. Ama şunu belirteyim diğer parçalarının tarzı ile "... dan sonra" şarkısının tarzları cok uymuyor birbirine bütün albumu öyle beklemeyin. -Tarkan var yeni çıktı işte kimine göre iyi kimine göre değil.. -Nev'in albumu var biraz zaman oldu çıkalı ama gayet iyi bir album olmuş. -Yakında Feridün Düzağaç'ın albumu cıkacak 1-2 hafta içinde.. -Gökçe var "vay be ben neymişim" gibi kıpır kıpır bir parçası ile bilmem severmisin benim hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mustafa Ceceli - Unutamam diye bi parçası var,tavsiye ederim. Onun dışında Gökhan Özen'in yeni albümü var.Sıla diye birisi çıktı,... dan sonra diye parçasında kenan eşlik etmiş falan fena değil.Betül demir,Fatih ürek,Gülşen,Kutsi,Mustafa sandal,Özgün,Tan,Emre altuğ bunlarda yeni albüm yapanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar