OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Arkadaşlar. İyi derecede ASP bilen varsa bana ICQ yolu ile ulaşsınlar. 158672665 Ben ASP biliyorum fakat şuan çok yoğun olduğum için bana yardımcı biri gerekiyor. Boş zamanı olan ve bana zamanını ayırabilecek biri...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 seninle aynı durumdayım. BİTEK-O 2004 için projemi yetiştirmeye çalışıyorum :([signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ben onun için değil. Sunucu açıyorum fakat site eksik. Ve çok yoğunum. Bu konuda yardım edecek birine ihtiyacım var..[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Çok iyi değil ama biliyoz bişiyler sen ne lazım onu söyle icq kullanmıyorum sütten ağzı yanan yoğurdu üfler misali msn bile mecbur olmadıkça kullanmıyorum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ya alinma ama, sanki mesajinin icerigi ASP arayan birinden cok, bakin ben ASP de biliyorum ona gore ariyorum haaa, yi iceriyor.. Ya da bana oyle geldi :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar