Buyse Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ankaradayım öğleden sonra bir anda oyun kafayı yedi. internet bağlantısı gayet süper. dünyanın her yerinden speed test yapıyorum sorun yok. ama wowa girince 0 ms den yukarısını gördüğümde 22k ms oluyor. çıldırmak üzereyim bunun sebebi ne olabilir. baska arkadaşlarda lag namına birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bizim arkadaşın bilgisayarda spy çıkmıştı wowda baya lag oluodu formatta düzeldi:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 öğlen 1 de uçtu ping birden 1500 e fırladı hala düzelmedi çılgın lag var oyunda hiç bir şey yapılmıyor. freedom daha da beter. ayriyetten: Bağlantı zaman aşımına uğradı www.hizli.ttnet.net.tr sunucusu çok geç cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 server kaynaklıdır belki de, ben şuanda 85ms le oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,3033715 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar