Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Arkadaşlar monitörümün rengi maviye döndü.. düzeltemiyorum. ne olabilir sebepleri? Ruhunu mu teslim ediyor?[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 şu anda kar var elektrikler aşırı oynuo ondan olabilir..benim ups dakka başı ötüo elektrik gidio die..ondan olabilir..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Elektriksel bir sorun olabilir, YAKININDA MANYETİK ALAN VARSA UZAKLAŞTIRman gerekir.. Tüpü bitiyor olabilir(Nadiren) mmmmm Yeni monitör almanı istiyor olabilir..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Monitorun ekran kartına giren sinyal kablosuyla oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 simdi.. manyetik bir alan yok. cep telefonu bile durmuyor.. Arkasındaki kabloları kurcaladım. Bilgisayara giren kabloları kurcaladım. Annem üç kulvallah bi elham okudu. Ben monitörü havaya atıp tuttum. Ya allah dedik açtık. ilk başka hiç hayat emaresi yoktu. Ama bir iki tokatla kalp masajı yaptım şimdi can çekişiyor ve soluk mavi gösteriyor... Monitör minimum 3 maxi 4 senelik....[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Halfmumi, 22 January 2004 16:02 tarihinde demiş ki: Tüpü bitiyor olabilir(Nadiren) 3 4 yıllıksa bu ağır basıyor olabilir bi de dikkat et ekran kartına giren kabloda pinler eğilmiş falan olmasın (durup dururken eğilmez gerçi mantıksız ama olsun sen bak)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Baktım baktım.. sevgili ekran kartımda ve pinlerde bişey yok...[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bişey diil mavi monitöre bakmaktan sağda solda renk kaymaları yaşıyorum..[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 monitör-harddisk arası kabloyu bi yenisiyle değiştirip dene. belki bugünkü voltaj düşüşlerinden bozulmuş olabilir[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 monitor - harddisk mi ? lol :P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 hdd ile monitör arasında kablo mu var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 aman pardon ya monitör-power supply arası kablo olcaktı :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Estel_Anorien, 22 January 2004 21:17 tarihinde demiş ki: bişey diil mavi monitöre bakmaktan sağda solda renk kaymaları yaşıyorum.. 5-10 tane transparan filtre kağıdı al :] farklı renklerde .. sora moni önüne koy hepsini :) eheh[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 degauss ayarı varsa onunla oyna biraz[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kafa at düzelir :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 eger monitordeki her renk mavi olduysa ve kirmizi yesil den biri veya 2 side gozukmuyorsa kablo ile alakali.. kabloda sorun cikmaz ama monitore ve kasayha girdigi yerlerde bir oyna eger monitorun ornegin sadece sol alt tarafinda bir mavilik varsa boyle solma seklinde o manyetik alandir, hoparlor cep telefonu veya wireless ethernet yuzunden olabiliyor tup bitmesinde tamamen ekran solar yani jpeg resmi kucultup koymussunuz gibi olur gercek pikseli gosteremz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: fizban, 22 January 2004 23:46 tarihinde demiş ki: tüplerden biri bitmiş olabilir. aygazı arayın yeni tüp getirsinler diyesim geldi. ama demiyorum.niye???morluklar daha yeni geçiyor.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Infeqted, 23 January 2004 08:23 tarihinde demiş ki: eger monitordeki her renk mavi olduysa ve kirmizi yesil den biri veya 2 side gozukmuyorsa kablo ile alakali.. kabloda sorun cikmaz ama monitore ve kasayha girdigi yerlerde bir oyna eger monitorun ornegin sadece sol alt tarafinda bir mavilik varsa boyle solma seklinde o manyetik alandir, hoparlor cep telefonu veya wireless ethernet yuzunden olabiliyor tup bitmesinde tamamen ekran solar yani jpeg resmi kucultup koymussunuz gibi olur gercek pikseli gosteremz usta bende forza yeşile dönüyo maviler aynı olay mı ne dersin?[signature][hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ya problem benim windowsdaymiş... voltaj düşüklükleri windowsu zükmüş.. şimdi formatladim aleti çalişiyor.. az da olsa renk kaybı var ama..... bu arada şimdi de scroll yaparken alet yavaşlıyor ve screenshotlar şeklinde oluyor.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 o ekran karti driver yuklemediginden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: behran, 23 January 2004 17:27 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 23 January 2004 08:23 tarihinde demiş ki: eger monitordeki her renk mavi olduysa ve kirmizi yesil den biri veya 2 side gozukmuyorsa kablo ile alakali.. kabloda sorun cikmaz ama monitore ve kasayha girdigi yerlerde bir oyna eger monitorun ornegin sadece sol alt tarafinda bir mavilik varsa boyle solma seklinde o manyetik alandir, hoparlor cep telefonu veya wireless ethernet yuzunden olabiliyor tup bitmesinde tamamen ekran solar yani jpeg resmi kucultup koymussunuz gibi olur gercek pikseli gosteremz usta bende forza yeşile dönüyo maviler aynı olay mı ne dersin? ?????[signature][hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eger sif yesil varsa kirmizi ve mavi yoksa kablodandir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eyvalah[signature][hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar